GRØN PEINIRLI
Ugenrsift!
opsk
med brieost, kartofler, pesto og salat
10.-
Humlum
pizzadej
400 g
Grøn peinirli med
brieost, kartofler,
pesto og salat
4 personer
Ingredienser:
• 300 g kartofler
• 200 g brieost
• 800 g pizzadej
• 200 g vindruer
• 1 avocado
• ½ rødløg
• 70 g salatmix
• 130 g rød pesto
• Olivenolie
• Balsamico eddike
• Salt
• Peber
18
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°C varmluft.
Skyl kartoflerne og skær dem
i tynde skiver. Skær brieosten i
skiver. Rul den færdige pizzadej
ud. Del den så der er to stk. pr.
person. Læg dejstykkerne på
en bageplade beklædt med
bagepapir. Fordel først brieost
og herefter kartofler i midten
men hold to cm. af kanterne
fri. Fold dejen sammen over
fyldet på den lange led og
klem dem forsigtigt sammen
i enderne men lad der være
en åbning i midten. Bag
dem i ca. 20 minutter. Skyl
vindruerne og halver dem. Flæk
avocadoen og skær dem i tern.
Halver rødløget og skær det
i skiver. Bland det hele med
skyllet salat, lidt olivenolie og
balsamicoeddike og smag til
med salt og peber. Servér de
lækre peinirli med rød pesto
på toppen og sprød salat som
tilbehør. Velbekomme!
Avocado
KI. I,
udenlandsk
Pr. stk.
REMA 1000 rød
eller grøn pesto
90-130 g
25.00 pr. kg
8.- 15.Bagekartofler
KI. 2,
udenlandske
1.5 kg
Pr. pose
10.00 pr. kg
8.- 15.Max. 88.89 pr. kg
REMA 1000
dansk brie
200 g
75.00 pr. kg