GÆLDER TORSDAG 1. DECEMBER TIL OG MED LØRDAG 3. DECEMBER
Tilberedning: Steges i ovnen ved 170°C i ca. 70 min., til kernetemperaturen på 75°C er opnået. Pakkes ind i
stanniol og hviler i 25 min. inden servering. Serveres med grønlangkål og brunede kartofler
delika
JULE
SKINKE
Tradition og hygge
Tilsat lage og drysset med
smagfulde krydderier
Steges i ovn ved 160 °C i ca. 1½ time
Ber hvile ca. 20 min. før servering
Perfekt til julefrokosten
eller i en sandwich
Lavt fedtindhold
8
Juleskinke
Saltet og røget
over bøgeflis
PR.12 KG
Hyttels Originalo
asc
A
Hyttels Originale
25:-
Letreget Gravad Laks
Salmone Affumicato Smoked Salmon
in fette
Roger Laks Echter Räucherlachs
in Scheiben
Hyttels røget eller
gravad norsk laks i
skiver eller ekstra
store grønlandske
rejer i lage
140-325 g
Rat
INTI
+
Ekstra store Grenlandske
REJER I LAGE
PICA
201
50.00 pr. kg
PATTAZA
680g
HE
39-
Max. 278.57 pr. kg