og grilltilbehør!
2
SPRAY
Basilikum
Ekstra jomfr
Olivenolie
Ekstra
Spize
Z
jomfruolivenolie
med smag
Flere varianter
100 ml
SPRAY
Chili
Bestra Jom
Olivenolie
TOMAT
KETCHUP
Beauvais
TOMAT
KETCHUP
KVÆRN
Spi Z
Chill Mix
30-90 g
1000 GRAM
Beauvais ketchup
Almindelig eller
økologisk
500-1000 g
Z
SPRAY
Ekstra Jomfru
Olivenolie
20-
Partivare. 200.00 pr. liter
KVÆERN
Z
SPRAY
Lemon
Exstra Jomfru
Olivenolie
A
Spi Z
Sort peber
Beauvais
20-
Partivare. Max. 40.00 pr. kg
OR LOGISK
2
SPRAY
Hvidlog
stra Jomfru
venolie
KVÆRN
Spi Ze
Middelhavssalt
KVÆRN
=10.
krydderikværn
Flere varianter
Spi Z
Hvidløgssalt
Partivare. Max. 333.33 pr. kg
Italiensk inspireret grillbrød
Ingredienser:
• 500 g Manitoba mel
• 0.5 liter lunkent vand
• 15 g gær
• 1 tsk. salt
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i det lunkne
vand. Bland mel og salt inden
det tilsættes. Dejen røres godt
sammen med ske eller evt. på en
røremaskine. Vær opmærksom på
at dejen har en næsten flydende
konsistens.
Lad dejen hæve min. 1 time på et
lunt sted. Opvarm grillen til 250°C.
Efter hævning vendes dejen rundt i
skålen. Smør en alubakke beregnet
til grill rundhåndet med olivenolie
CUCINA
TASTE OF ITALY
DURUM
SEMOLINAMEL
1kge
Cucina
durum-, pizza-
(tipo 00) eller
manitoba mel
1 kg
SVANSO
AIOLI
MED CHILI
250ml
AIOLI
SVANSØ
Svansø aioli, creme
eller sauce
250 ml
og hæld dejen i. Drys brødet med
flagesalt og rosmarin.
CUCINA
TATTE BY STALY
1 kg e
Bag brødet på indirekte grill ca. 20-
30 min. ved ca. 210°C. Lad brødet
køle af, inden det skæres. Brødet
kan også bages i ovnen - varmluft -
210°C ca. 20-25 min.
PIZZAMEL
Ideer til andre varianter:
Varier brødet og drys istedet med
fx. hakkede oliven, cherrytomater
i skiver, oregano eller revet ost.
Alternativt skær tynde strimler
af rødløg og læg i bunden af
den smurte alubakke inden
dejen hældes i formen. Drys
efterfølgende brødet med rødløg
og stænk med olivenolie.
250ml
10:
SVANSO
AVOCADO
CREME
CUCINA
MANITOBA MEL
250ml
1 kg e
SVANSO
CREMET
BEARNAISE
SAUCE
250ml
10:
Partivare. 40.00 pr. liter
5