Meget mere kød
ROSE
ÆRLIG
KYLLING
S LIR TINT
Hele lär
EMA
DANSK KYLLING
KYLLINGE
BRYSTFILET
BBQ
REA
DANSK KYLLING
KYLLINGE
BRYSTFILET
TILSAT LAGE
25:
450 E O
Dansk kyllingebryst tilsat lage,
kyllingebryst med BBQ eller hele
kyllingelår
325-1500 g
Max. 76.92 pr. kg
EMA
DANSK GRIS
НАКKET
GRISEKØD
EMA
BANSK YLING
HAKKET
KYLLINGE
4-7%
4-7%
NAKKE
KOTELETTER
SHOKEY BEO
EMA
ANSK GRIS & KALN
HAKKET GRISE-
& KALVEKOD
4-7%
REMA
BANSK OKSE
HAKKET
OKSEKØD
4-7%
KOTELETTER
TILSAT LAGE
HVIDLOG
R TE
RA
STORE
KOTELETTER
TILSAT LAGE
ТОМAT
AADI
& RAMSLBG
Hakket dansk oksekød,
grisekød, grise- og
kalvekød eller
kyllingekød
4-7%
400 g
25:
Store danske koteletter
med tomat & ramsløg,
koteletter med hvidløg
eller nakkekoteletter
med smokey BBQ
300-350 g
25-
62.50 pr. kg
Max. 83.33 pr. kg
Steges hel og udskæres i ben
FRITGÅENDE LAM
LAMME
KRONE
HVIDLBG &
ROSMARIN
ER 20-30
4995
Lammekrone
Hvidløgs- og
rosmarinmarineret
Fra fritgående lam
400-600 g
79-
Kalveculotte
PR.½ KG
Partivare
99.90 pr. kg
Partivare. Max. 197.50 pr. kg
4