Ved køb af
flere end
6 stk. pr. variant
pr. kunde pr. dag
er prisen
op til 69.95
pr. stk.
REMA 1000
REMA 1000
DANSK KALV
FLANK
STEAK
BBQ
DANSK KALV
FLANK
STEAK
HVIDLØG
REMA 1000
Pr.½ kg
DANSK KALV
BOEUF ONGLET
DANSK KALV ER UNDER 12 MDR.
GAMMEL VED SLAGTNING OG MODNET
MIN. 10 DAGE, DET ER DIN GARANTI FOR
AT KØDET ALTID ER MØRT OG SAFTIGT.
DANSK KALV ER UNDER 12 MDR. GAMMEL VED
NYRETAP
SLAGTNING 0G MODNET MIN. 10 DAGE. DET ER DIN
GARANTI FOR AT KEDET ALTID ER MØRT OG SAFTIGT.
Volegnet til gril oller en varm pande. Udskaares itynde
skiver og serveres med en lekker salat. Vebekomme!
495
INTENS SMAG OG SÆRLIGT MØR UDSKÆRING.
NYRETAPPEN STAMMER IKKE FRA NYRERNE, MEN
ER DEN MUSKEL, DER HOLDER NYRERNE PÅ PLADS.
Velagnet til gril oler en varm pande. Udskares i tynde
skiver og serveres med en lækker salat. Velbekomme!
100% + CA. 7 O
+ 20 N O/
+ 20 u O/A
99.90 pr. kg
Dansk kalv
Boeuf onglet eller
flanksteak med
BBQ eller hvidløg
-- A1e
KART OFFEL
SALAT
MED PURLBG
Kartoffelsalat
med purløg
1000 g
REMA 1000
10-
KARTOFFEL
SALAT
MED PURLØG
VORES KARTOFFELSALAT MED PURLOG
ER GOD TIL DET KLASSISKE DANSKE
MIDDAGSBORD,
1000 g
GÆLDER TORSDAG 8. JULI TIL OG MED LØRDAG 10. JULI
Der tages forbehold mod leveringssvigt, afgiftsstigninger, udsolgte varer, billed- og trykfejl.
Svanemærket tryksag 5041 0004