Kalveculotte eller
Boeuf onglet
Pr. ½ kg
49
95
99.90 pr. kg
LZC
Californisk rød-, hvideller rosévin
75 cl
Cabernet Sauvignon. Rødvin med smag af
modne sorte bær, mint, lakrids og kokosnød,
14.5%
Zinfandel Lodi. Koncentreret aroma og smag
af modne kirsebær og brombær, med en
flot struktur og krydrede toner fra de nye
amerikanske egetræsfade, 15%
Chardonnay. Hvidvin med smag af eksotisk
frugt, vanilje og nødder, 14.5%
40.White Zinfandel. Rosévin med fylde, en del
sødme og smag af meget moden rød frugt,
fersken, mint og lidt af slik, 11%
Ved køb af
flere end
12 stk. pr. variant
pr. kunde pr. dag
er prisen
op til 59.00
pr. stk.
53.33 pr. liter
GÆLDER TORSDAG 27. MAJ TIL OG MED LØRDAG 29. MAJ
Boeuf onglet er elsket af franskmændene, men mindre kendt i Danmark. På dansk kaldes
udskæringen for nyretap, fordi det er den muskel, der holder nyrerne på plads, men smagen har
intet med nyre at gøre. Og den serveres - på grund af sin intense smag og sin mørhed - ofte på
toprestauranter. Der er en sene i midten af udskæringen, som man skærer fra før tilberedning eller
inden serveringen - for at opnå et unik resultat.