Øl Fleggaard tilbud og udsalg

Se denne uges tilbud fra Fleggaardøl med kampagner, der varer fra 05.01.2022. Få de allerførste Fleggaard øl tilbudsaviser og tilbud her, og spar penge.

 
Nuværende tilbudsaviser
 

Hvis du er virkelig seriøs med at spare på indkøb og ønsker at spare så meget som muligt, skal du nøje følge alle de seneste tilbudsaviser på vores websted. Vi har Fleggaard øl tilbud regelmæssigt og har det nyeste ugentlige tilbudsaviser med Fleggaard øl tilbud, så snart de er ude.

Det behøver ikke kun være Fleggaard øl tilbud, du kan søge efter tilbud på øl fra andre forhandlere, som Fakta, Netto, Priss, ALDI, Lidl, eller du kan tjekke vidunderlige kampagner, rabatter og salg af varer, som andre kunder søger på vores hjemmeside. Blandt de mest populære tilbud i disse dage er rabatter på følgende varer: Økoladen, Øl og ikke-alkoholiske øl, Øllingegaard, ørred, øko­logiske­æg. Ved Dine Tilbudsaviser offentliggør vi tusinder af nye specialtilbud hver dag, og hvis du vil have de bedste tilbud, skal du fortsætte med at besøge os!


Om Fleggaard

Fleggaard har siden 1926 drevet kolonialhandel syd for grænsen, og er blevet et populært indkøbssted for danskere der kan lide de gode grænsehandel tilbud.

Fleggaard driver i alt 8 butikker syd for grænsen ved Padborg og Kruså , herunder bla i Burg og Süderlügum .  Derudover også en butik i Flensborg hvor du kan finde alt i dagligvarer, og meget mere. Herudover er der tilknyttet spisesteder til de forskellige varehuse, så familieturen altid bliver en succes.

Vore butikker fører de fleste kendte brands fra hele verden, som du er vant til hjemme i din lokale dagligvarebutik. Herudover fører vi hver dag danske kvalitetsvarer til en garanteret lav pris.

Vi har gjort indkøbsoplevelsen mere bekvem for dig idet du kan bestille dine varer online inden du tager hjemmefra, og derefter blot afhente de bestilte varer i vores click-and-collect varehus i Harrislee, Tyskland.

Du kan finde mere information om vort store udvalg på hjemmesiden: www.fleggaard.dk

Her vil du også kunne se vore tilbudsaviser

Øl - forhandlere

Mest populære tilbudsaviser

Produkter

Forhandlere