Smag en
gourmetgris
Når du vælger kød af gris fra Danish Crown er du
garanteret, at kødet er dansk og at grisene er født,
opdrættet og slagtet i Danmark
Vores Premieur gourmetsaltede svinemørbrad er
saltet ved Mariager Sydesalt. Mørbradene tørsaltes
ved at vende dem med Sydesalt. Saltet trænger ind
i kødet og holder naturligt på kødets saft.
Dette giver en forbedret spiseoplevelse.
Mørbrad har et væld af anvendelsesmuligheder,
f.eks. som helstegt, skåret ud i mørbradbøffer
eller skåret i tern og anvendt i en lækker
mørbradgryde. Alt efter anvendelse kan den
både tilberedes i ovn, på grill eller pande.
W
*...*
Premieur
ELLER PE
TILFREDSH
SGARANTI
TILFREDSHED
PENGENE
SPOT
E RETUR
Praniau
MORBRAD
AF GRIS
Premieur dansk
gourmetsaltet svinemørbrad
400-600 g.
Pr. kg max. 137,50
55: