MENY tilbudsavis - 5.8.2022 - 11.8.2022 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE - side 55 *

thumbnail - MENY tilbud  - 5.8.2022 - 11.8.2022 - tilbudsprodukter - kartofler, nye kartofler, kalvekoteletter, koteletter, kylling, pasta, ris, krydderi. Side 55.
55 / 82

* Gyldig i alle MENY butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavis

 
>>>>>> KASPER: Jeg voksede op med to brødre, så der skulle noget næring på bordet. Det var i 70’erne og alle på min alder husker måske, hvordan alle livretterne fra mormors køkken pludselig fik følgeskab af pasta, ris og alt muligt andet. Selv elskede jeg min mormors grydestegte kylling med nye kartofler, skilt sovs og hjemmelavet agurkesalat højt. Det gør jeg stadig og det er faktisk fortsat en af min og familiens favoritter. Det er en ret, hvor fjerkræet spiller den ultimative hovedrolle. Så fuglen skal selvfølgelig være den bedste af den bedste. Jeg bilder mig faktisk ind, at jeg kan smage, at den har haft det godt. Vi smager jo ikke kun med kroppen. Følelserne er altid med til bords og måske derfor smager den gode kylling fra OMHU, i mormors version, stadig helt fantastisk. Samtidig er jeg selv vild med Grækenland og lige kommet hjem fra ferie der, så for mig er spyddene her nærmest ferieminder, der kan smages længe efter, at vi er tilbage i hverdagen igen. der er også ren nostalgi. Stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler. Det er vel Danmarks nationalret og faktisk stadig min. Mange smider det i ovnen, fordi det er nemt, men mit trick er at smide det på panden og så bare vende det konstant. Mad må godt tage lidt tid en gang imellem. Nydelsen ligger for mig også i at gøre mig umage med tilberedningen. Det gælder også en god kalvekotelet, som den vi laver i dag. Kærligheden ligger i krydderi og stegning og kalven vil også gerne vendes mange gange. Det er jeg sikker på. KASPER: Når vi i MENY er stolte af vores lyse velfærdskød, for kyllingen og for kalven, så er det jo på grund af kvaliteten og den historie, der ligger bag opdrættet. Begge har de to Velfærdshjerter, som er garanti for, at dyrene har haft en god opvækst med fri adgang til frisk luft, foder og vand. Opdrættet på danske gårde, hvilket giver en kort transport fra gård til disk. “FERIEMINDER, DER KAN SMAGES, LÆNGE EFTER AT VI ER TILBAGE I HVERDAGEN” CHRISTIAN: Jeg har det næsten på samme måde. Mine bedste barndomsmadmin- CHRISTIAN: … Og så har både kylling og kalv haft tid og plads til at vokse sig store i naturligt tempo inden slagtning. Det er rart at kunne fortælle sine kunder, når nu man er stolt af sit fag. ” rdentlig maden skal være o og smage af noget erne værd. for at være kalori Christian Nielsen 23 20-23_Minder_Spisetid_U31_04_22.indd 23 MENY – eller læs det og flere online her 17/06/2022 13.55

Andre tilbudsavis MENY

Seneste tilbudsaviser