MAD
der vækker minder
HOS MENY-SLAGTEREN I ESPERGÆRDE ER MADGLÆDEN OG HUMØRET HØJT.
SLAGTER KASPER HAR NEMLIG FÅET SIN VEN OG TIDLIGERE KOLLEGA, CHRISTIAN,
MED BAG DISKEN. DE ER ENIGE OM DET MESTE. FOR EKSEMPEL KRAVET OM
GODE RÅVARER, ORDENTLIGT HÅNDVÆRK OG DYREVELFÆRD – OG VIGTIGST,
GLÆDEN VED DET GODE HJEMMELAVEDE MÅLTID.
KASPER: Jeg elsker mit arbejde lige så
højt, som jeg elsker at cykle en lang
tur og være ude i naturen. For mig er
det helt naturligt, at der er sammenhæng mellem, hvor råvaren kommer
fra, hvordan den er
produceret, hvad den
gør for min krop og
hvordan den smager.
Den logik deler jeg
med langt de fleste
af mine kolleger og
Christian er bestemt
ingen
undtagelse.
Tænk at kunne gå
på arbejde hver dag, få lov til at gøre
sig umage med sit fag, snakke mad
med kunderne og samtidig få grinet
og hygget godt og grundigt med de
andre. Det sætter jeg stor pris på.
CHRISTIAN: Enig! Og det er præcis derfor, at jeg sprang til, da Kasper var
med til at hive mig om bag disken i
Espergærde. Vi har arbejdet sammen
før og selvom vi er forskellige både
i alder og hvor vi ellers er i livet, så
er vi enige om, at maden skal være
ordentlig og smage
af noget for at være
kalorierne værd. Vi
er livsnydere. Men vi
vil hellere undvære,
end at gå på kompromis med kvalitet
og smag.
SPISETID INVITEREDE DE
TO VENNER I KØKKENET TIL EN GOD SNAK OM
MAD OG MINDER OG TIL AT VISE OS, hvordan
man får det bedste frem i den gode
kylling fra OMHU og den danske velfærdskalv. Selvfølgelig i grønt selskab
med godt krydrede og smagfulde
favoritter, som selv slagtere absolut
ikke vil undvære.
>
21
20-23_Minder_Spisetid_U31_04_22.indd 21
MENY – eller læs det og flere online her
17/06/2022 13.55