Mangler jeres tilbudsavis?

MENY tilbudsavis - side 1 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE *

MENY tilbudsavis - side 1 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE *

1 3 4 5
MENY tilbud  - tilbudsprodukter - citron, rødkål, champignon, ribbenssteg, sild, bacon, leverpostej, remoulade, mandler. Side 1.
1 3 4 5

Rul igennem denne MENY tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 4 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til MENY, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 4. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til MENY, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

* Gyldig i alle MENY butikker.
Vis flere

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
MENY MENY UD AF HUSET JULEFROKOST KLASSISK 129,95 PR. PERSON Nemt og lækkert Marineret sild med karrysalat Fiskefilet med citron og remoulade Ribbenssteg med rødkål Leverpostej med bacon og champignon Sylte med sennep og rødbeder Risalamande med kirsebærsauce og mandler Brød og smnør

MENY tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser