Matas tilbudsaviser og aviser


Hvis du søger på internettet efter Matas tilbudsaviser, er du kommet til det rigtige sted. Vi har de nyeste aviser fra Matas, så du sikrer dig de bedste priser og tilbud på din butik. Hvis du vil spare nogle penge ved at bruge tilbud i tilbudsaviser fra Matas og få de bedste aviser med tilbud fra Matas, er du kommet til det rette sted.

 

Ny tilbudsavis hver uge

Der udkommer en ny avis med tilbud til Matas hver uge. Her kan du altid finde stærke tilbud med en god pris på alt fra slankepiller til dufte, helse, make-up og meget mere til både ham og hende. Du kan finde den seneste nye reklame på Matas hjemmesiden https://www.matas.dk.

Bliv forkælet i Club Matas

Du kan også nyde personlige tilbud, interessante VIP-begivenheder og gaver på særlige dage, hvis du melder dig ind i Club Matas. Kundeklubben samler mere end 1,6 millioner medlemmer, hvilket fortæller lidt om, hvor populær den er. Det bedste af det hele, er at det er helt gratis at melde sig ind i Club Matas.

Black Friday hos Matas

Hvert år er der ekstra gode tilbud, når det er Black Friday hos Matas. Fredag den 27. november kan du gå shop amok og få fingrene i en lækker parfume, en god solcreme, fiskeolie og meget mere.

I og med at Black Friday også er så tæt op til jul, er det også en fantastisk mulighed til at planlægge julegaver, hvor dine familier og venner kan få lidt ekstra for pengene. Matas har f.eks. altid fine gaveæsker, som er den perfekte gave til at placere under juletræet.

Nu hvor vi taler om gaver, er det også værd at nævne, at du også kan købe et gavekort til Matas. Hvis du ikke ved, hvad du skal give i gave, kan du aldrig gå galt i byen med et Matas gavekort.

Den populære butik har endda flere forskellige kort at vælge imellem. Foretrækker gavemodtageren at shoppe på nettet? Så kan du vælge en digital udgave af gavekortet, som kan printes hjemmefra.

Men vi foretrækker de særligt designede gavekort, som varierer alt afhængigt af, om du vælger til en mand eller en dame. Her følger der nemlig en ekstra lille forkælelse med i form af en lille prøve.

Matas butikker
Mest populære tilbudsaviser

Produkter

Forhandlere