JULEBRUSCHETTA
med valnødder,
granatæblekerner og aioli
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180°C. Fordel nogle
små skiver godt brød på en bageplade
og dryp med rigeligt olivenolie.
Drys med salt og peber og bag
5-7 min. Smør herefter med aioli,
pynt med valnødder og granatæblekerner og dryp med lidt ahornsirup
og striber af tyk balsamico.
Pynt med frisk timian og drys
med salt, peber og citronsaft.
Kilde: Micadeli.dk
Middagstallerken
28 cm. Northern Green.
Normalpris 129,95
Kageopsats
Northern Green.
Normalpris 399,95
ØLMARINEREDE
FLÆSKESTEGSSTYKKER
Små, mundrette flæskestegshapsere med
sprød svær på en bund af øl.
Bedre bliver det ikke.
Karaffel
1 ltr. 100% drypfri. Glas
Normalpris 299,95
Sådan gør du
Klargør din flæskesteg og skær den ud i stykker med 3-4 rækker flæskesvær på hver.
Salt grundigt på og mellem sværene. Kom
kødet i en bradepande eller et fad sammen
med lidt løg og en mørk øl. Lad kødet trække
nogle timer og bag så i ovnen til kernetemperaturen er 65°C, og sværen er sprød.
(Kilde: Madmedwinnie.dk)
31