Irma - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Irma

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om IRMA

IRMA tog sin start for 130 år siden da enkefru Schepler startede op med sit lille ismejeri i Ravnsborggade i København. Her blev der solgt æg, mælk, friskkværnet smør og fløde samt margarine. Alt var funderet på de bedste råvarer og den friske kvalitet. Sådan er det også i dag hvor IRMA (der er Europas næstældste supermarked og Danmarks ældste dagligvarekæde) hver eneste dag leverer den ypperste kvalitet til danske forbrugere og gourmander. IRMA har altid været fremsynet, bl.a. var vi de første der indførte selvbetjening i vore butikker, hvor kunderne selv kunne gå rundt i butikken og lægge varerne i kurven. Der er sket meget i alle årene men IRMA er stadig berømte for vores gode friske udvalg i dagligvarer, vores Blå Kaffe og den blinkende IRMA Høne i Neon, så selvom IRMA er fremsynet hæger vi stadig om nogle af de gode gamle værdier, som bl.a.  indbefatter den gode kundebetjening, den personlige betjening og kundetilfredsheden. IRMA har heller aldrig været bange for at gå forrest i branchen, når det omhandler etik og ansvarlighed. I 1994 afskaffede vi som de første buræg på hylderne og fra 2014 begyndte vi en udskiftning af vores grønt til økologiske varer, og flere varer er fulgt efter lige siden. Vi går også meget op i dyrevelfærd i vort samarbejde med Dyrenes Beskyttelse  ud fra devisen : Mad skal både smage godt og give god smag i munden.

Derfor handler danskerne i IRMA

Økologi og æstetik vægtes højt i det store udvalg hos IRMA  
IRMA tilbyder et af Danmarks bedste udvalg i økologi, Frugt & Grønt, Kød & Frisk Fisk, Mejeriprodukter – (både biodynamiske, friske og økologiske) Vore forbrugere forventer en vis bæredygtighed i forhold til de produkter der langes over disken, og det har vi taget til efterretning med flere dyrevelfærdsprodukter og økologi på hylderne. Herudover tilbyder vi et rigt udvalg i kolonial, brød, kaffe og the, sødt og desserter, øl, specialøl, vin, spiritus, vegetariske produkter, samt produkter til vask, personlig pleje og rengøring – Alt med den gode samvittighed in mente: Irma handler ansvarsbevidst og går gerne forrest i kampen for vores mærkesager: Økologi, sundhed, Fair Trade, dyrevelfærd og frem for alt den gode friske kvalitet. Og det uanset om vi sælger i dåser eller friske varer.

Køb dine varer Online og få leveret til døren  - Ganske som i de gode gamle dage.
Du kan stadig handle dine dagligvarer online hos IRMA . Dette varetages i dag af COOP Mad.
Udvalget er det samme og vi leverer stadig til døren. Du kan bestille via www.irma.dk .

På hjemmesiden https://irma.dk vil du også kunne finde madopskrifter, denne uges tilbudsavis, tilbudsavis næste uge, og læse vores avis i PDF format. Herudover kan du også se ugens vintilbud i avisen, samt se vores gode fødselsdagstilbud, finde mere info om vores blå onsdag og blive medlem af IRMAS kundeklub, hvor du får mange gode tilbud.


Butikker og Åbningstider

 

Med 69 butikker totalt i det storkøbenhavnske område og nærliggende områder, er du altid garanteret den himmelsk friske kvalitet og smagsoplevelsen tæt på hvor du bor. Udvalget er det samme om du handler i Roskilde, Køge , Illum eller Nørreport, og alle butikker har noget godt at byde på.
Som udgangspunkt er vore åbningstider hverdage fra 09-20. Der kan dog være varierende åbningstider på de forskellige lokationer, samt forskellige åbningstider i weekenderne. Se nærmere på https://irma.dk

 

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder