Rul igennem denne Imerco tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 68 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Møbler og hjem. Denne Imerco tilbudsavis tilbyder rabatter på mere end 106 produkter, så du får den bedste pris på de ting, du køber! Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til Imerco, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 68. På den aktuelle side finder du kampagner på bord; denne tilbudsavis fra Imerco tilbyder imidlertid mange andre rabatter på varer som køkkenmaskine, espressomaskine. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til Imerco, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.
Brødbagning
i støbejern
Måske har du prøvet at bage brød i en støbejernsgryde,
der holder på fugten under bagningen og nærmest fun-
gerer som en lille dampovn. Nu har Le Creuset designet
en klokkeformet bagegryde til netop det formål, så du
nemt kan bage endnu mere svulmende og sprøde
brød.
7
ØLANDSHVEDEBRØD
Dejen skal stå ved stuetemperatur i
12-15 timer inden bagning. Brødet
bages i brødgryde - først med låget på,
så fugten fra dejen indkapsles og sikrer
en flot ophævning, og til slut uden låg,
så brødet får en sprød skorpe.
1 stk.
3½ dl koldt vand
1 dl kærnemælk
2 g gær (svarende til en ærts størrelse)
350 g hvedemel
2 gode tsk. havsalt (10 g)
150 g fuldkornsølands hvedemel
Hæld vand og kærnemælk i en røreskål,
og rør gæren ud i vandet. Tilsæt al
hvedemelet, og rør rundt, så vand og
mel blandes. Tilsæt derefter salt og
fuldkornsmel. Ælt nu på en røremaskine
med dejkrog i 10-15 minutter ved mid-
del til høj hastighed, indtil dejen er ble-
vet elastisk og slipper skålens sider.
Pensl en rummelig skål med låg med
neutral olie, og hæld dejen heri. Læg
låg på skålen, og lad dejen stå og hæve
på køkkenbordet natten over, i 12 til 15
timer. Kortere tid hvis det er varmt. Den
skal hæve til over det dobbelte.
Hæld forsigtigt dejen ud på et melet
bord. Fold dejen ind over sig selv, først
den ene vej og så den anden, og spænd
så brødet op, ved at skubbe kanterne
ind under brødet hele vejen rundt med
et par dejskrabere i metal eller plastik.
Placér brødet oven på en bunke mel på
køkkenbordet, og lad det efterhæve
lidt, mens bagegryden varmer op.
Sæt bagegryden i ovnen, og tænd
ovnen på 260° ved varmluft. Lad bage-
gryden stå i mindst 20 minutter i den
varme ovn.
Tag bagegryden ud af ovnen. Løft låget
af, og løft så dejen over på bunden -
brug dejskraberne. Læg det varme låg
på igen, og sæt bagegryden tilbage i
den varme ovn. Bag brødet i 30 minut-
ter. Tag derefter låget af bagegryden,
og bag brødet i yderligere 10-15 minut-
ter uden låg, til det er smukt mørkgyl-
dent på toppen. Lad brødet køle på en
bagerist.
OLE CREUSET
Brødform
Med låg. Støbejern.
Cerise, mat sort eller vulcanic.
1859⁹5
59