Imerco tilbudsavis - IKKE LÆNGERE GYLDIGE - side 56 *

thumbnail - Imerco tilbud  - tilbudsprodukter - AEG, kniv. Side 56.
56 / 69

* Gyldig i alle Imerco butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavis

 
ega Kun hos os ego VG 10 strygestål 20,3 cm. Damascus Carbon strygestål. Anbefales af det Danske Kokke Landshold. 399⁹5 56 PAS PÅ KNIVEN Kniven er dit måske vigtigste køkkenværktøj, og en god kniv kan du have for livet. Men hvordan passer du bedst det uundværlige værktøj? Vi guider til den skarpeste kniv i skuffen. KNIVBLOK, MAGNET ELLER SKUFFE? En knivblok i et flot design kan skabe stemning i dit køkken, men rent værktøjsmæssigt er det ikke den bedste opbevaringsløsning. For når du trækker kniven op og ned i blokken, slider det hver eneste gang på knivens æg (den skarpe side af knivens blad). Køkkenskuffen er heller ikke optimal, da knivene og nænsom metode, der holder kniven skarp i hverdagen. Forestil dig at knivsæggen består af en masse bittesmå børster, som stritter i alle retninger og derfor giver modstand, når kniven skærer igen- nem tomaten. Det er dem, du stryger "med hårene" og dermed lægger ned med strygestålet. det evt. til en daglig vane at give kniven et par strøg med strygestålet inden du laver mad. dels skurrer mod og Er kniven blevet rigtigt sløv, skal du have gang ridser hinanden og dels er der fare for at du skærer dig, når du rækker ned i bunken efter dem. Du passer bedst på dine knive ved at hænge dem på en knivmagnet, og dér har du samtidig overblik over hvilke knivmuligheder du har, når du er i gang i køkkenet. i en slibesten eller en knivsliber, som sliber noget af selve stålet. Ligesom et stykke sand- papir sliber partikler af træ, sliber en slibesten. eller knivsliber det gamle slidte lag metal af kniven, så den bliver så god som ny. Her er det vigtigt at slibevinklen er korrekt og v-formet, så kniven spidses mod æggen og bliver skarp igen. Mange kniv- slibere hjælper dig helt automatisk med den del. SKAL DER STRYGES ELLER SLIBES? Det er forskel- ligt hvor hurtigt knivblade mister deres skarphed. Det afhænger meget af, OG SÅ ER DER RENGØRINGEN... hvad kniven bruges til- og hvordan du behandler den, når den ikke er i brug. Når en kniv bliver sløv, mærker du at der skal bruges flere kræfter - bladet glider måske ikke længere lige igennem tomaten, og den klemmer tomatsaft ud på skærebrættet. Så er det tid til en slibning! Oftest er det kun knivsæggen der er sløv, og så kan du nøjes med at stryge den med et strygestål. Det er en både enkel Når du er færdig med at bruge dine gode knive, skal de vaskes op, og her er der kun ét at sige: Vask altid knive op i hånden - aldrig i opvaskemaskinen. De kemikalier, der bruges i opvaskesæbe, ødelæg- ger knivstålet over tid og gør det sløvt. Så brug et mildt håndopvaskemiddel, og tør kniven af i et viskestykke med det samme. Kun hos os ny Shar FISKARS Any Sharp COOK&BAKER Whetstone Premium sliber Sliber alle knivene i dit køkken. Sættet indeholder slibesten, non-slip opbevaring til slibe- sten, holder til sikring af 26° slibevinkel og læder til efterpolering. 599⁹5 Pro knivsliber 6x6 cm. Sliber lige og bølgede knivblade. Slibebladene har en vinkel på 20 grader. Testvinder. 249⁹5 Knivsliber Med 2 sten. Den ene sten har et lag af industridiamanter, som giver en grovslibning. Den anden sten er en fin keramiksten, som sikrer den sidste finish på knivsægget. 199⁹ Tip H.M H.W.LARSEN Du kommer langt med et strygestål og en knivsliber derhjemme. Men du har også altid mulighed for at få professionel knivslibning i din Imerco, som samar- bejder med H.W. Larsen. Du afleverer blot knivene i din lokale Imerco, og så sørger vi for resten.

Andre tilbudsavis Imerco

Seneste tilbudsaviser