S-STRATANIUM
SCANPAN
BEMARK
Scanpan 22 cm. Håndstøbt aluminium med Stratanium+
belægning. Tåler ovn op til 260°C og brug af metal-
redskaber. Til alle komfurtyper - også induktion. 5 års
garanti. 1039⁹5
SNASKET PANDEBROWNIE
MED CHOKOSAUCE
4 personer
Brownien her skaber sin egen chokosauce under
bagning, så når du graver ned i den, får du både
sprød overflade, blød kage og bund af snasket
sauce i én bid. Behøver vi at sige mere?
Sauce
65 g sukker
70 g brun farin
35 g kakaopulver
212-3 dl friskbrygget kaffe
Kagedej
60 g smør
30 kakaopulver
90 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
65 g sukker
1/4 tsk. havsalt
1 æg, str. L
3/4 dl mælk
1 tsk. vaniljeekstrakt
Desuden
vaniljeis
friske sommerbær
Tænd ovnen på 180 grader. Smør en ovnfast
pande (22-24 cm i diameter) med smør.
Forbered saucen: Rør sukker, farin og kakao godt
sammen i en skål. Sæt kaffen til at brygge.
Lav nu dejen. Smelt smørret, og lad det køle lidt.
Sigt kakaopulver, mel og bagepulver sammen i en
skål, og tilsæt sukker og salt.
Find en anden skål, og slå ægget ud i den. Pisk
ægget sammen med mælk, smeltet smør og
vanilje, og rør denne blanding i de tørre
ingredienser.
Hæld dejen i den smurte pande, og bred den ud.
Drys kakao-farinblandingen over dejen, og hæld
til slut forsigtigt den varme kaffe over kakao-
farindrysset. Sæt panden forsigtigt i den varme
ovn, og bag kagen i ca. 22-25 minutter, til den er
hævet op, og kaffen forsvundet fra overfladen.
Lad kagen hvile i 10 minutter, og servér den så
varm eller lun med vaniljeis og friske bær.