Imerco tilbudsavis - IKKE LÆNGERE GYLDIGE - side 51 *

thumbnail - Imerco tilbud  - tilbudsprodukter - AEG. Side 51.
51 / 69

* Gyldig i alle Imerco butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavis

 
S-STRATANIUM SCANPAN BEMARK Scanpan 22 cm. Håndstøbt aluminium med Stratanium+ belægning. Tåler ovn op til 260°C og brug af metal- redskaber. Til alle komfurtyper - også induktion. 5 års garanti. 1039⁹5 SNASKET PANDEBROWNIE MED CHOKOSAUCE 4 personer Brownien her skaber sin egen chokosauce under bagning, så når du graver ned i den, får du både sprød overflade, blød kage og bund af snasket sauce i én bid. Behøver vi at sige mere? Sauce 65 g sukker 70 g brun farin 35 g kakaopulver 212-3 dl friskbrygget kaffe Kagedej 60 g smør 30 kakaopulver 90 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 65 g sukker 1/4 tsk. havsalt 1 æg, str. L 3/4 dl mælk 1 tsk. vaniljeekstrakt Desuden vaniljeis friske sommerbær Tænd ovnen på 180 grader. Smør en ovnfast pande (22-24 cm i diameter) med smør. Forbered saucen: Rør sukker, farin og kakao godt sammen i en skål. Sæt kaffen til at brygge. Lav nu dejen. Smelt smørret, og lad det køle lidt. Sigt kakaopulver, mel og bagepulver sammen i en skål, og tilsæt sukker og salt. Find en anden skål, og slå ægget ud i den. Pisk ægget sammen med mælk, smeltet smør og vanilje, og rør denne blanding i de tørre ingredienser. Hæld dejen i den smurte pande, og bred den ud. Drys kakao-farinblandingen over dejen, og hæld til slut forsigtigt den varme kaffe over kakao- farindrysset. Sæt panden forsigtigt i den varme ovn, og bag kagen i ca. 22-25 minutter, til den er hævet op, og kaffen forsvundet fra overfladen. Lad kagen hvile i 10 minutter, og servér den så varm eller lun med vaniljeis og friske bær.

Andre tilbudsavis Imerco

Seneste tilbudsaviser