Imerco tilbudsavis - IKKE LÆNGERE GYLDIGE - side 37 *

thumbnail - Imerco tilbud  - tilbudsprodukter - kniv, kasserolle, Lange. Side 37.
37 / 69

* Gyldig i alle Imerco butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavis

 
SÅDAN BLIVER RAVIOLI PERFEKT • Lav altid ravioli straks efter du har kørt pastadejen flad på pastamaskinen, så pastapladen er så elastisk som muligt og kan strække sig over raviolifyldet. Lad ikke pastaen tørre først, som ved visse andre pastatyper. • Pensl lidt vand rundt om fyldet på pastapladen, inden du lægger endnu en pastaplade ovenpå, så klistrer pastaen bedre sammen. • Sørg for at klemme pastaen godt ned omkring fyldet, så der ikke er luftlommer inde i raviolien. Luft udvider sig under kogning, og så risikerer raviolien at sprække. • Kog ikke ravioli for længe! Når det gælder frisk pasta, er 2-4 minut- ter som regel nok, men test efter et par minutter - bare tag en bid af kanten, og tjek at pastaen er kogt tilpas. der kødfyld i raviolien, så skær den over, så du kan sikre dig at fyldet er gennemtilberedt. • Prøv denne showstopper og lav én stor ravioli på 10x10 cm per person. Fyld raviolien med blancheret, drænet spinat og ristede hakkede svampe, og lav så en lille fordybning, og slå en ægge- blomme oveni. Når man får den store ravioli serveret og skærer den over, drøner det ud med flydende lun, æggeblomme... Lav dog altid én prøveravioli først og test kogetiden inden gæsterne kommer så blommen stadig er flydende. 99 Ravioli er perfekt gæstemad, fordi man stadig spiser afslappet pasta men samtidig i en mere fancy form. De fleste gæster bliver begejstrede for hjemmelavet pasta! - TIMM VLADIMIR Kun hos os TIMM VLADIMIR KITCHEN Pastamaskine 15x20x22 cm. Rustfrit stål. 599⁹5 Dørslag 27 cm. Rustfrit stål. 349.⁹5 OPSKRIFT RAVIOLI MED RICOTTA OG SPINAT Til 4 personer PASTADEJ 400 g tipo 00-hvedemel 4 æg str. m/l en knivspids salt RAVIOLIFYLD 50 g smør 1/4 bundt salve 200 g friske spinatblade 200 g ricotta 60 g revet parmesan revet skal af 1 citron salt og friskkværnet peber Bland mel, æg og salt, og ælt til en glat dej. Brug gerne en røremaskine eller en foodpro- cessor, hvis du har æltekniv til den. Du kan ikke bruge den almindelige kniv her. Pak dejen ind i film, og lad den hvile 1 time på køl. Brun smørret sammen med salviebladene i en lille kasserolle. Det må endelig ikke blive sort! Overhæld spinatbladene med kogende vand fra elkedlen, så de falder sammen. Klem væden fra spinatbladene, og hak dem groft. Rør ricot- ta med spinat, revet parmesan, revet citron- skal, salt og peber. Smag fyldet til. Del pastadejen i passende stykker, gør den lidt flad med hænderne og kør den gennem pasta- maskinen. Begynd på tykkeste niveau, og kør din pasta igennem her 2-3 gange. Fold den på midten hver gang du kører den igennem - så bliver dejen smidigere og mere kogefast. Gen- tag processen på pastamaskinens næste niveau, og herefter kan du nøjes med at køre den igennem én gang på hvert niveau. Slut gerne af på minimum næstsidste niveau, så dejen ikke bliver for tynd. Når du har to lange tynde pastaplader, lægger du fyld på den ene med passende mellemrum. Brug ca. 1 tsk. fyld pr. ravioli. Fugt pastaen med en pensel med vand, og læg den anden pas- taplade ovenpå. Klem al luften ud, og udstik raviolier med udstikkeren. Kog raviolierne i rige- ligt vand med salt i 2-3 minutter. Servér de varme raviolier med brunet salvie- smør. 37

Andre tilbudsavis Imerco

Seneste tilbudsaviser