Imerco tilbudsavis - 25.03.2022 - 31.08.2022 - side 17 *

1 ... 17 ... 35
Imerco tilbud  - 25.03.2022 - 31.08.2022 - tilbudsprodukter - blender, stavblender. Side 17.
1 ... 17 ... 35

Rul igennem denne Imerco tilbudsavis, der er gyldig fra 25.03.2022 til 31.08.2022 for at se de seneste tilbud. På sider med 34 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Møbler og hjem. Denne Imerco tilbudsavis tilbyder rabatter på mere end 33 produkter, så du får den bedste pris på de ting, du køber! Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til Imerco, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 34. På den aktuelle side finder du kampagner på blender, stavblender; denne tilbudsavis fra Imerco tilbyder imidlertid mange andre rabatter på varer som pizzasten, bord, gaffel. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til Imerco, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

* Gyldig i alle Imerco butikker.
Vis flere

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
GORMS PIZZA MARGHERITA Alle pizzaers moder. Dens enkelthed er forbilledet for princippet i en pizza. Til 1 pizza • 1 kugle pizzadej a ca. 160 g • 1,5 dl tomatsovs • Ca. ½ bøffelmozzarella (125 g) • 4-5 cherrytomater • Frisk basilikum • Olivenolie • Havsalt og peber Rul bunden ud til ca. 25 cm i diameter og fordel en god skefuld tomatsovs på bunden. Lad ½ cm være fri hele vejen langs kanten, så pizzaen får en god skorpe. Pluk mozzarellaen og fordel den på bunden. Læg cherrytomaterne på som pynt. Bag til skorpen er gylden og bunden sprød. Bag evt. på ægte italiensk manér i en træfyret ovn som Morsø Forno. Pynt med tre basilikumblade – det er der meget symbolik i, blandt andet tro, håb og kærlighed. Slut af med lidt olivenolie, havsalt og friskkværnet peber. SE VIDEO GORMS PIZZADEJ GORMS TOMATSOVS Opskriften rækker til 4-5 pizzaer. • ¼ liter koldt vand • 20 g gær • 1 tsk sukker • 300 g mel tipo ”00” eller en god durummel med et højt proteinindhold • 125 g mel semola (semolina), groft malet - eller polenta (groftmalet majsmel) • 1 tsk salt • 1 spsk olivenolie • • • • • • • • • Bland vand, gær og sukker sammen. Tilsæt 150 g tipo 00-mel og 125 g semola. Det hele æltes/røres, til der ikke er klumper i dejen. Tilsæt salt og olie, rør videre og tilsæt resten af melet over to omgange (føles dejen for våd, tilsættes mere tipo 00-mel). Nu skal der æltes, det gøres bedst med man- eller girl power. Efter 10-15 minutter skal dejen være glat og smidig. Lav et snit i dejen og tjek, om den er skinnende indvendig. Er den det, skal dejen hæve til dobbelt størrelse i køleskabet. Den kan også hæve natten over. Tag dejen ud og skær den ud til boller á ca. 160 g. Ælt bollen ved at folde ind mod det samme punkt, så får den en glat og spændstig overflade. Bollen skal rette sig op af sig selv, når man trykker på oversiden. Læg dem på en bakke, og lad dem hvile koldt (gerne i køleskab) en time. Tag dem ud, så de får stuetemperatur. Nu er de klar til at blive rullet eller trykket ud. Opskrifter og video er fra Morsø ½ rødløg 2 fed hvidløg 1 frisk tomat 1 dåse flåede tomater ½ håndfuld frisk basilikum med stængler 4 stængler timian, helst frisk ellers tørret 1 lille dåse tomatpuré 2-3 spsk olivenolie Salt og peber Alle ingredienser blendes med stavblender eller i en blender. Olien er til for at legere tomatsovsen, så den ikke så let trænger ned i bunden under bagningen. Hvis du bruger tørrede krydderier, skal de tilsættes efter, at du har blendet sovsen, da de ellers vil farve sovsen grå. Smag til med salt og peber.

Imerco tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser