Kunsten at vælge
den rigtige
FÅ MEST MULIGT UD AF DINE RÅVARER VED AT
VÆLGE DEN BEDST EGNEDE PANDE. VI GUIDER DIG
TIL DEN HELT RIGTIGE – UANSET OM DU SKAL STEGE
EN HVERDAGSFRIKADELLE, LAVE DEN PERFEKTE
MORGENMADSOMELET ELLER GLÆDE UNGERNE
MED EN STAK PANDEKAGER.
DEN PERFEKTE
PANDEKAGEPANDE
Når man først har bagt pandekager i en rigtig
pandekagepande, går man aldrig tilbage til
en almindelig stegepande igen. Pandekagepanden har meget lave, let vinklede sider,
der gør det nemt at få paletten ind under
pandekagen og vippe den rundt. Desuden
gør belægningen, at panden nemt slipper.
Pandekagepande
27 cm. Til alle komfurtyper - også induktion.
29995
22
STÅL TIL STEGNING
Det er anderledes at stege på en pande af
rustfrit stål end på en pande med belægning
og netop derfor foretrækker mange
professionelle kokke stålstegepander. Der
skal fedtstof på, og i starten af tilberedningen kan det virke, som om maden
brænder fast på panden, men bare rolig –
der skal bare lige dannes stegeskorpe først.
Og den bliver til gengæld god!
79Nord pande
24 cm. Til alle komfurtyper – også induktion.
49995
TJEK ALTID at panden passer til
netop dit komfur! Der er stor forskel på, hvad der fungerer på gas,
el og induktion, så spørg til råds i
din lokale Imerco.
OGSÅ TIL OVN
En pande, der kan tåle at gå i ovnen, er
smart, når æggekagen skal sætte sig og
roastbeefen stege færdig. 3 PLY, som er en
3-lags-teknologi og belægning, sikrer
effektiv varmeledning både på komfur
og i ovn, og panden har desuden varmeresistente håndtag. Og tåler ovntemperaturer op til 240 grader C.
Pande
20 cm. Til alle
komfurtyper - også
induktion. 60 dages
tilfredshedsgaranti.
59995