Imerco tilbudsavis - IKKE LÆNGERE GYLDIGE - side 18 *

thumbnail - Imerco tilbud.
18 / 69

* Gyldig i alle Imerco butikker.

Vis flere
 
SMAG FRA INDERST TIL YDERST! Det er slut med marinering i flere timer og bbq-smag der kun sidder i overfladen! For bevæbnet med en marinadepistol skyder du marinade direkte ind i kød, fisk og fjerkræ, lige inden det skal grilles og skaber på den måde øjeblikkelig velsmag fra inderst til yderst. Du kan bruge en hvilken som helst ”våd” marinade – hjemmelavet eller færdigkøbt – og 3 minutter efter injektion er det marinerede klar til grillen, ovnen eller stegepanden. Salad bowl med sojamarineret laks TIL 4 PERSONER 4 små laksefileter med skind 1/2 ampul færdig marinade eller hjemmelavet marinade rørt af 3 spsk sojasauce, 2 spsk sesamolie, 1 fed presset hvidløg, lidt salt og lidt stødt chili 2 spsk neutral olie, f.eks. solsikkeolie 1 mango 2 modne avocado 1 lille agurk 4 forårsløg 1/2 bundt frisk koriander 1 lille spidskål 1 spsk. sesamfrø 2 friske lime ekstra sojasauce til servering Injicer marinaden i laksefileterne ved at stikke marinadepistolen ind på den lange led og trække den igennem fisken, så marinaden fordeles. Pensl skindsiden med neutral olie. Lad fileterne trække i 3 minutter. Grill dem så på skindsiden på en varm grill i ca. 10-15 minutter alt efter tykkelse. Vend dem forsigtigt rundt og giv dem 30 sekunder på kødsiden, lige inden de er færdige. Skræl mangoen, og skær frugtkødet i tern. Skær også avocado i tern. Skær agurken i små stænger og snit forårsløg og koriander fint. Snit spidskålen fint, og fordel den i 4 serveringsskåle. Top med mango, avocado, agurk, koriander og forårsløg. Og til sidst den grillede laks, som du evt. kan brække lidt i stykker med en gaffel. Drys med sesamfrø, og servér straks dine salad bowls med halve limefrugter og sojosauce, til at dryppe salaten med. IMERCO KØKKENTIP Hvis du vil gøre salaten endnu mere mættende, kan du tilføje en bund af afkølede kogte ris. 18

Andre tilbudsavis Imerco

Seneste tilbudsaviser