IDEmøbler butikker og åbningstider

IDEmøbler butikker og åbningstider

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om IDEmøbler, inklusive IDEmøbler placeringer af butikker og de mest almindelige åbningstider for IDEmøbler. Her hos Dine Tilbudsaviser kan du få alle de oplysninger, du har brug for, f.eks. Butiksplaceringer og butiksåbningstider for dine yndlingsforhandlere, inklusive IDEmøbler.


Nuværende tilbudsaviser
Nuværende tilbudsaviser
Nuværende tilbudsaviser
IDEmøbler butikssteder

Om IDEmøbler


IDEMøbler er en dansk møbelkæde grundlagt tilbage i 1969, med 32 butikker i Danmark andre butikker fordelt på Island, Grønland og Færøerne.  Kæden er en af Danmarks førende indenfor hjem og møbler, og tilbyder et rigt udvalg af varer til boligen spændende lige fra sofaer til lamper, brugskunst, malerier, tæpper og havemøbler.

Derfor handler kunderne hos IDEmøbler


Masser af inspiration og et udvalg der passer til alles smag
IDEMøbler har et kæmpeudvalg indenfor møbler og tilbehør til både soveværelse, stue, entré, badeværelse, spisestuen og såmænd også udestuen. IDEmøbler sælger også tæpper og lamper, samt kunstige planter og brugskunst, så muligheden for at finde det der passer dig er stor.
Du finder altid et godt tilbud i vore butikker, og vi holder ret ofte udsalg, hvor du kan spare endnu mere på dine indkøb til boligen. IDEmøbler har også deres egen OutLet hvor du finder varer til ekstra nedsatte priser.

Bestil og betal online – Hjemme fra din sofa – Vi gør det nemmere og bekvemmere
IDEmøblers website er et slaraffenland for dig der går op i boligindretning og trends indenfor samme.
I vores webshop kan du i ro og mag udvælge din nye sofa, din dobbeltseng, vitrine eller et nyt studiebord til børnene. Efter bestilling kan du afhente dine varer i nærmeste butik eller få leveret gratis til din bopæl.

På vores hjemmeside https://ide.dk finder du et hav af inspiration til hele boligen, lige fra børneværelset til udestuen. Her vil hele tiden kunne følge boligtrenden i Danmark. Denne er ofte sæsonbetonet, og vi er naturligvis helt fremme i feltet med nye trends og inspiration. Af og til afholder vi konkurrencer online, hvor du kan vinde lækre præmier til boligen. På hjemmesiden vil du også kunne se vores aktuelle tilbudsavis, ligesom vi også husstandsomdeler en avis.

Effektiv kundeservice og fortrydelsesret
På vores hjemmeside finder du også en kundeservice hvor du kan finde online svar på langt de fleste af de spørgsmål der melder sig når du handler hos IDEMøbler. Her kan du også foretage reklamation, returneret, ændre levering etc.
Vi har også en af Danmarks bedste fortrydelsesretter: Vi giver 30 dages landsdækkende fortrydelses- og bytteret på alle varer købt i IDEmøblers varehuse.

Butikker og Åbningstider

Vi har 32 butikker fordelt over hele Danmark. Du kan bla. finde os i : Vejle, Aalborg, Køge, Odense, Næstved, samt Horsens, Roskilde, Hillerød og Esbjerg m. fl. 

Vore generelle åbningstider er:
Man - Fre: 10:00 - 19:00, samt Lør - Søn: 10:00 - 17:00. Der kan dog være andre udsalg hvor der er kortere åbningstider. Vi anbefaler dig at tjekke IDEmøblers åbningstider på hjemmesiden inden du kører hjemmefra.

Produkter

IDEmøbler butikker
Mest populære tilbudsaviser