Valentinsdag tilbudsaviser og tilbud

I øjeblikket er der ingen gyldige tilbudsaviser

Valentinsdag - Forhandlere

Valentinsdag

Valentinsdag er en tradition der går mange år tilbage i tiden. I USA og England har dagen i mange årtier været fejret som ”kærlighedens dag”. Det vides ikke med sikkerhed hvorfor vi fejrer denne dag, men en historie fortæller at det formodentlig er en hyldest til en Valentin der efter sigende skulle have været en ung præst fra det antikke Rom. Denne unge præst menes at have haft en udpræget godhed mod unge elskende par. Derudover viede han også unge par i en tid, hvor kristendommen endnu ikke havde fået magt i Romerriget, og hvor ægteskab var strengt forbudt idet den siddende kejser (Claudius d. 2) skulle bruge alle unge mænd til sin mægtige hær, og de skulle ikke ”spilde deres tid” som familiefædre. Præsten Valentin blev selvfølgelig opdaget, og han blev kastet i fængsel. Han blev tilbudt at han kunne redde livet, hvis han ville opgive sin kristne tro, og hjælpe andre kristne mod forfølgelser i Romerriget. Dette nægtede han, og blev efterfølgende henrettet, og fik helgenstatus.

I nyere tid var kærligheden ikke så risikofyldt, og man startede traditionen med Valentinsdag i England og USA i 1800-tallet, hvor det startede med at man sendte hinanden gækkebreve.

I Danmark forsøgte man i 1950’erne at indføre traditionen, idet danske blomsterhandlere hvert år havde blomsteroptog, men ideen slog aldrig rigtig an. Muligvis fordi det kom oven på de tunge krigsår fra 1940 til 1945, hvor danskerne efter krigen forsøgte at genvinde sin nationale identitet, og man var lidt tilbageholdende overfor input og traditioner udefra.

Man skulle helt frem til midten af 1990’erne hvor detailhandlen forsøgte sig igen, og denne gang vandt Valentinsdag indpas hos Danskerne – og dagen har år for år vokset sig større og stærkere og har vundet en plads i danskernes hjerte, og ud over amoriner er der også drysset gaver ud over de forelskede og elskede.

Hvornår er det Valentinsdag?

Hvert år den 14. februar fejrer man kærligheden på fulde blus, og benytter lejligheden til at forkæle sin elskede med gave til ham, eller gave til hende, hotelophold, en god film i biografen, restaurantbesøg, eller man kommer med blomster, får taget kæreste billeder, eller forfatter et digt – Man kan roligt sige at kærligheden var kommet for at blive.

Valentinsdags-tilbud der går lige i hjertet – hvert eneste år

Hvert år i februar er der masser af gode tilbud på Valentinsdags-gaver og oplevelser, og det er ikke svært at få ideer til hvorledes den udkårne skal forkæles:

Velduftende forføriske parfumer og lingeri fra Matas, Friske afskårne langstilkede røde roser fra Netto, Culottesteg med garniture til rosenkavaleren fra Lidl, og endelig masser af gaver til huset fra  JYSK. Det vrimler med hjertelige gaver over hele landet, og detailhandlen er hvert eneste år på Valentinsdag klar til at servicere på denne for parforholdet specielle dag, hvor kærligheden cementeres.

Køb ind til Valentinsdag når det passer dig bedst

I vort fortravlede liv er det alfa og omega, at enderne i kalenderne når sammen – også når vi skal forberede Valentinsdag eller gaverne til kæresten/ægtefællen. Derfor er det en god idé at kunne tjekke åbningstider og tage et hurtigt kig på mulighederne på Dinetilbudsaviser.dk.

Her vil du være i stand til at kunne se når vi holder åbent, finde vores adresse og også at se vores gældende tilbudsaviser.

Held og lykke med kæresteriet og glædelig Valentinsdag!

Seneste tilbudsaviser