Påske tilbudsaviser og tilbud

Nuværende tilbudsaviser

thumbnail - {store} tilbudsavis
 
Kop & Kande tilbudsavis
Gyldig i alle Kop & Kande butikker.

Påske - Forhandlere

Påske

Påsken er en kristen tradition i Danmark, der hvert år fejres i familie og venners skød, til en god solid frokost med de gamle traditioner i højsædet. Påsken regnes som værende den vigtigste højtid i kristendommen idet vi der fejrer Jesu korsfæstelse og genopstandelse. Påsken er i sin oprindelige form jødisk, og den gamle jødiske fest ”pesach” fejrer jødernes udfrielse af Egypten, og såvel den kristne som den jødiske højtid har forbindelser tilbage til endnu tidligere fester fra før verden fik sine mange forskellige religioner. I sin spæde start fejredes den kristne påske efter jødiske principper, og påskelammet hænger utvivlsomt sammen med bibelens beretninger.

Nogle vil måske undre sig over hvorfor de mere moderne ting som påskeæg, påskeliljer, påskeharer, og ikke mindst påskekyllinger, hænger sammen med beretningen om Jesu død og genopstandelse, idet de ikke er nævnt nogle steder i bibelen - men det er såre simpelt, og giver god mening, idet påskefesterne altid signalerer forårets komme. Alle giver de et vink om at foråret er på vej, og at nyt liv spirer og gror fra det døde. Så længe tilbage som danskerne kan huske har påsken (udover dens oprindelige betydning) også været den tid på året hvor hele familier samles fra nær og fjern til påskefrokost, spiser, drikker og morer sig i hinandens selskab – fattig som rig, høj som lav. Påskekomsammen er årets store samlingspunkt for familien, og det træffer sig så heldigt at det også falder sammen med skolernes påskeferie hvor børnene så kan sidde ved bordet og lave tegninger sammen med bedste -og oldeforældre! Og den kulinariske tradition er ofte i Danmark at der skal steges en god lammekølle til frokost (sikkert efter jødisk forskrift) hvilket ikke gør det hele ringere!

Hvornår er det påske?

Påsken falder altid på den første søndag efter en bestemt fuldmåne efter forårsjævndøgn.

Det kan lyde lidt vanskelig at datere påsken, men groft sagt falder den altid i perioden fra den 22. marts til den 25. april, hvilket gør det lidt nemmere. Forårsjævndøgn er altid den 20. marts, og vi kan beregne påsken ud i al fremtid efter det. Påsken kan derfor kun falde i perioden fra 22. marts til 25. april.

Påsketilbud

som giver den én på skallen år efter år:

Påsketilbudene står i kø for at falde over hinanden, og nogle af landets største supermarkedskæder og varehuse, herunder bla. Aldi, Meny, Lidl, Bilka og Føtex giver hvert år mulighed for at kunne spare rigtig mange penge på dagligvarer, perleplader, og andet der skal bruges til den traditionsrige påskefrokost i familien.

Der trækkes en kanin (eller måske en påskehare?) op af hatten hos bl.a.

Netto, Lidl, og Rema 1000, men også butikker som Bilka og Elgiganten byder på masser af påskerabatter. Det er, I ugen op til påske, muligt at få store besparelser, og postkassen bugner af farvestrålende reklamer og tilbud på alt til påskebordet - lige fra snaps til lammekølle, smukke påskeliljer fra Silvan eller Bauhaus, og “pippede” servietter til middagsbordet.

Påskehandel

Påske og højtiden generelt kan for de fleste være temmelig stressende. Især hvis hele familien tager med ud at handle. Derfor er det altid en rigtig god ide at besøge hjemmesiden Dinetilbudsaviser.dk inden du haster afsted hjemmefra. På hjemmesiden vil du være i stand til at kunne se netto åbningstider, fakta åbningstider, bauhaus åbningstider, billeder, adresser mm., og også finde alle de bedste rabatter og udsalg i de til enhver tid aktuelle tilbudsaviser.

Rigtig god påske!

Seneste tilbudsaviser