Jul tilbudsaviser og tilbud

I øjeblikket er der ingen gyldige tilbudsaviser

Jul - Forhandlere

Jul i Danmark

Julen i Danmark strækker sig langt tilbage i tiden, såvel som de elskede danske juletraditioner.

Før Danmark blev kristen, var julen en solhvervsfest hvor man fejrede at det nu gik mod lysere tider. I rigtig gamle dage kaldtes højtiden for yule, og halvvejs igennem vinteren skyndede man på lysets komme ved bl.a. have masser af ekstra lys i form af stearinlys, og i nyere tid også masser af lyskæder og guirlander, og man har alle dage i Danmark fejret julen med rigelig mad og drikke i venners og families lag. Da danskerne blev kristne, blev den 24. december dagen for Jesu fødsel, selvom det ret beset var den 25. december om morgenen vi burde fejre det.

Juletræet, som jo er den største og vigtigste bestanddel på en rigtig dansk juleaften er dog en nyere tradition. Det siges at Danmarks første juletræ tændtes på det sydsjællandske gods Holsteinborg i 1808, og selvom bl.a. Grundtvig var en arg modstander af juletræet, var det kommet for at blive blandt danskerne. Siden har traditioner som pakkespil, risalamande, julefrokoster, hjemmebag - samt i nyere tid, også julekalender på danske tv-stationer, sneget sig ind blandt danskerne bedste juletidsfordriv. Vi har i flere dekader nydt godt af tv-julekalendere som bl.a. Jul på Vesterbro, Jul i Valhal, Jul I Gammelby, Jul På Slottet, Ramajetternes Jul, og også i vore lokale biografer fik vi julehumøret at føle med Krummernes Jul, og rollerne i julekalenderne udfyldtes af nogle af Danmarks største og mest populære skuespillere, herunder Simon Jul, som blev kendt for Jul I Angora.
Men alt var ikke kun på det hvide lærred. Også på litteraturfronten har vi gode gamle traditioner, bl.a. Peters Jul: en digtsamling som omhandler fejring af julen i Danmark i slutningen af 1800-tallet. I vores digitale tider er julen også fulgt med, og danskerne søger hvert eneste år efter clipart på internettet, som de kan bruge på deres hjemmelavede julekort, der sendes ud med e-mail.

Juletilbud år for år

Store detailkæder og supermarkeder fejrer hvert eneste år julen med masser af rabatter og tilbudsvarer, og postkasserne bugner af reklamer fra store detailkæder, hvor man også kan se de ugentlige Netto åbningstider
Tilbud på flæskesteg og and fra Lidl, billige julegaver for enhver smag i Irma, juleøl og akvavit endnu billigere i Fleggaard, sylte og leverpostej i Rema 1000, ligesom både IKEA, Calle, og JYSK også er med I kampen om de billigste dagligvarer og julegaveideer, i ugerne op til jul.
Er man til kvalitetsvarer til billig julepris, så tjek føtex åbningstider, eller Bilka åbningstider, og skal det være billigere, men stadig god kvalitet, bør man tjekke Fakta åbningstider

Juleindkøb

Julen er en travl periode for familien, især i disse tider hvor alle også er karriereorienterede, og alt skal gå op i en højere enhed, for at kunne nå det hele. Derfor er det også en stor fordel at kigge de ugentlig udsendte tilbudsaviser igennem eller at besøge Dinetilbudsaviser.dk for at finde de bedste tilbud på julegaver og julemad, samt se de respektive åbningstider for butikkerne i den søde juletid.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul!

Seneste tilbudsaviser