Fars dag tilbudsaviser og tilbud

I øjeblikket er der ingen gyldige tilbudsaviser

Fars dag - Forhandlere

Fars dag

Fars dag har ganske som Mors dag også amerikanske rødder, og var tænkt som en ikke-kommerciel dag. Den blev opfundet af to kvinder, der uafhængigt af hinanden i starten af 1900-tallet besluttede sig for at fædre skulle hyldes. Det menes dog at Grace Golden Clayton var den første der kom på ideen. Hun fik et indtrængende ønske om at hædre og mindes fædrene efter en alvorlig mineulykke i starten af 1900-tallet. Graces far var en af de i alt 361 omkomne, og den lokale præst indvilgede i at være med til at hylde fædrene til de i alt 1000 faderløse børn.

Den første officielle hædring af fars dag fandt sted den 5. juli i Fairmont, West Virginia, hvilket betyder at Fars dag officielt nu har mere end 100 år på bagen. Fars dag blev så populær at den i dag fejres i mere end 50 lande over hele verden. I USA var det normal kutyme at far på dagen fik et nyt slips, men i andre lande spredte man sig over lidt flere gave-emner og i danmark fejres dagen altid den første uge i juni. Det er blevet en tradition at far bliver grundigt forkælet denne dag, hvor der som oftest serveres morgenmad på sengen, og hvor mor og børn hygger med faren i huset. Detailhandlen byder hvert eneste år på masser af events, gode tilbud og tilbudsaviser der bugner med alt i gave ideer til farmand.

Hvornår er det Fars dag?

Fars dag falder altid på Grundlovsdag, så det er ret enkelt at huske. Hvert år den 5. Juni holder Danmark som det eneste land i verden Fars dag, og har gjort det hvert år siden 1935. På selve dagen modtager manden i huset traditionelt gaver, kort, en god frukost eller en lækker t-shirt og også gerne et kærligt kort med en kort tekst og bilder , eller et citat fra en af danskernes kendte gamle yndlings-forfattere. Nogle vælger også at trumfe på dagen, og stiller op med en kæmpe plakat af familien, eller et kærligt digt. Andre vælger at tage på udflugt i flere af de danske traditioner ude i sommerlandet, eller tage på en kulinarisk tur ude på nogle af de mange berømmede og populære restauranter, eller familierestauranter, hvor der altid er garanti for et stort udvalg og nogle rolige timer i familiens skød, borte fra enhver stresset stund,

Fars-dags tilbud fra år til år – til alle mulige fædre

Hvert eneste år på Fars Dag bugner postkasserne og internetbutikkerne samt hjemmesider for detailhandlen med masser af gode tilbud og gaver til far. Varehuse og supermarkedskæder står på spring for at være med til at forkæle far. På Dinetilbudsaviser.dk finder du f.eks. rigtig mange gave ideer hos bl.a. Biltema, Lidl, og også i Fleggaard, Herudover kan du også finde kulinariske oplevelser i  MENY, hvis der eksempelvis skal steges en +500 grams steak med alt tilbehør til farmand - og endelig masser af gaver til huset, haven eller værkstedet fra Harald Nyborg. Det vrimler med gaveforslag til “fatter” over det Ganske land.

Seneste tilbudsaviser