Cyber Monday tilbudsaviser og tilbud

I øjeblikket er der ingen gyldige tilbudsaviser

Arkiverede tilbudsaviser

Cyber Monday - Forhandlere

Cyber Monday

Cyber ​​Monday er en dag fuld af tilbud og rabatter, der fejres den første mandag efter Black Friday. Det kommer fra USA, hvorfra det begyndte at sprede sig over hele verden.

Cyber ​​Monday 2022 falder mandag den 28. november. Normalt forekommer der kun en dag, men der er butikker, der udvider det, fordi de hele tiden vil slippe af med deres lager.

Generelt er der næsten ingen forskel mellem Cyber ​​Monday og Black Friday, da begge tilbyder store rabatter og specielle tilbud. Cyber ​​Monday afholdes imidlertid normalt kun i onlinebutikker, og nogle gange kan det tilbyde endnu større rabatter end Black Friday. Dets mål er, at elektronisk e-handel kan fortsætte med at vokse og således øge antallet af online-shoppere.

Den førende inden for salget er Amazon, men også andre dagligvarebutikker som elektronik, parfume, mode, legetøj, bøger og andre deltager i denne begivenhed. I Danmark skiller Elgiganten, Bilka, føtex blandt mange ud.

Hvis du vil foretage julehandelen til de bedste priser, anbefales det, at du forbereder dig godt, tjek tilbudene på forhånd og få opdateret konti.

Gå ikke glip af denne mulighed og spar med Cyber ​​Monday nu!

Seneste tilbudsaviser