Black Friday tilbudsaviser og tilbud

I øjeblikket er der ingen gyldige tilbudsaviser

Black Friday - Forhandlere

Hvad er Black Friday?

Black Friday, eller sort fredag, er kendt verden over som efterårets store udsalg både online og i butikken, men hvordan startede det? Black Friday opstod i USA i 60'erne, og selve udsalgsdagen er altid fredag efter den amerikanske thanksgiving. I og med at Black Friday er sidst i november er det også rigtig mange, der starter julegaveindkøbene denne dag.

Black Friday i Danmark

Selvom Black Friday er et amerikansk fænomen, så er det for længst blevet en velkendt shoppingdag for danskerne også. Her på https://dinetilbudsaviser.dk åbner vi selvfølgelig også dørene til et kæmpe udsalg på Black Friday 2025. Uanset navnet, er flere og flere danske butikker kommet med på moden og fejrer både Black Friday på nettet og i deres lokale butikker. 

Black Friday tilbud

De seneste år er flere og flere danske butikker hoppet med på trenden. Det er en rigtig god mulighed for mange virksomheder for at skyde julesalget godt i gang. Gå ikke glip af alle de gode tilbud! Følg med her på siden og find den bedste oversigt over de bedste hjemmesider med tilbud for Elgiganten, NettoPower og Jysk.

Vil du ikke gå glip af årets vildeste dag med lave priser, så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til Black Friday 2022 d. 25. november!

Seneste tilbudsaviser