Vine til grillmad
Fyldige rødvine med krydrede noter er ofte et
fremragende match til de marinerede, krydrede
og intense kødretter fra grillen.
Er der lysere kød på grillen, f.eks. marinerede
svinekoteletter, kan man med fordel kigge mod
en mere frugtdrevet vin såsom Zinfandel.
Samtidigt kan fyldige eller aromatiske hvidvine
give det perfekte samspil til grillet kylling eller fisk.
Sommertid
Nogle af de mest klassiske
vin og grillmad matches er:
Steak:
Burger:
Pølser:
Kylling og fisk:
Koteletter:
er grilltid
Malbec, Shiraz, Tempranillo
Zinfandel, Cabernet Sauvignon
Tempranillo, Pinot Noir
Chardonnay, Riesling (tør)
Zinfandel, Pinot Noir,
Riesling (Kabinett)
85544500010
1924, Salentein Barrel Selection Malbec,
Château Tanunda Grand Barossa eller
Rioja Bordon Gran Reserva.
75 cl. Australien, Argentina, Spanien eller USA.
Pr. liter 105,33
92236551
79,-
Pr. flaske op til 99,-
2 flasker
Aimone, Ironstone, Flowing
Acres Cabernet Sauvignon
eller Pepperbox Shiraz
a 75 cl. Australien, Italien eller USA.
Pr. liter v/merkøb 66,-
99,-