Matas - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Matas

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om MATAS


MATAS tager sin start i Danmark i 1949 lige efter 2. verdenskrig. Der var stadig vareknaphed og priserne var høje. Det fik en mindre sammenslutning af materialister til at gå sammen og stifte en indkøbsforening, som naturligt nok kom til at hedde MATAS for Materialisternes Aktieselskab, idet de derved kunne indkøbe betydeligt billigere. MATAS sælger alt fra kemikalier til kosmetik og sundhed, parfume og produkter til skønhed og velvære samt naturmedicinpræparater og helsekostartikler, rengøringsmidler og meget andet, ligesom der også i enkelte butikker er apoteksudsalg.
Frem til 2007 var ejerstrukturen således at hver MATAS butik havde en aktie i hovedaktieselskabet, og var selvstændige enheder. Dette ændredes i 2007 hvor størstedelen af Matas butikkerne indgik i en kapitalkæde som ejes af britiske CVC Partners. De resterende butikker der fortsatte som selvstændige privatejede enheder indgår aftale med Matas A/S om fælles kampagner og fortsat salg af kædens meget populære ”Stribevarer”. I juni 2013 bliver Matas børsnoteret på Fondsbørsen (Nasdaq OMX Copenhagen) og byder velkommen til 12.000 nye aktionærer som sikrer en fortsat ekspansion af kædens ambitiøse fremtidsvisioner for vækst, herunder et nyt tiltag i 2017 hvor MATAS satser på øget digitalisering. I 2018 er der ikke flere privatejede butikker tilbage i kæden da disse nu indgår i børsselskabet, og man præsenterer samtidig den nye virksomhedsstrategi for MATAS hvor man med en investering på 600 mio. over de næste 5 år sætter alt ind på digitaliseringen af lokale butikker og sætter større fokus nethandel. Herunder opkøber man bl.a. virksomheden Firtal Group der ejer flere netbutikker, som bl.a. sælger helsekost. I dag har Matas 277 butikker over hele landet og kæden beskæftiger totalt set ca. 3000 medarbejdere, som alle ”slider for skønheden”.

Derfor handler kunderne i MATAS


MATAS, den digitale fremtid og alle de andre fordele…..
Matas’ nye virksomhedsstrategi omfatter også at vi øger aktiviteten på Internettet og de sociale medier, hvorfor du på vores hjemmeside https://www.matas.dk  hele tiden vil se fornyelser og skiftende tiltag der skal sikre at din købsoplevelse opleves positivt og effektivt når du handler hos MATAS.
På vores hjemmeside  www.matas.dk  finder du vort store katalog af: Mærkevarer/Brands (mere end 1000 forskellige) , Hudpleje, Parfumer og Dufte, Makeup, Hårprodukter, Helse, Naturprodukter, Bolig og Livsstilsprodukter, Produkter til mænd, Babypleje og meget andet. Vil du se hvilket tilbud Matas har lige nu kan du se tilbud næste uge i vores online tilbudsavis og også holde øje med hvornår vi holder Udsalg, eller se aktuelle kampagner. Har du lyst til at melde dig ind i vores fordelsklub Club Matas, kan du også tilmelde dig denne på vores hjemmeside. Et af koncepterne er: brug point! I Matas optjener du 1 point for hver 10 kr., du handler for, og når du har samlet min. 200 points kan du starte med at handle ind i vore Pointshop. Vi har gjort det nemt for dig når det er din fødselsdag eller juleaften. På Matas.dk kan du oprette din helt egen ønskeliste, og du kan derefter dele den med venner og familie via Facebook og mail. Club Matas finder du naturligvis også på de sociale medier: Facebook, Instagram, YouTube, ligesom vi også har vores egen Club Matas App til Android og iPhone.

På Matas.dk vil du også kunne finde tilbud der ikke er at finde i vores husstandsomdelte ugeavis samt finde inspiration, vejledninger og gode råd. Velkommen hos din digitale Matas!

MATAS -  Butikker og Åbningstider


Du finder i alt 277 Matas butikker i det ganske land, og du finder os bl.a. i Hedensted, Sønderborg, Lemvig og mange andre steder i Jylland, på Sjælland og øerne (Samsø undtaget)   Alle vore butikker åbner klokken 10 alle ugens dage. Nogle butikker holder lukket søndage og andre har skiftende lukketider, hvorfor vi anbefaler dig at finde din lokale butik på https://www.matas.dk hvor du kan se åbningstider for din lokale Matas forretning.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - materialister og parfumerier