Fleggaard tilbudsavis - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

Fleggaard tilbudsavis

IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 5 ... 12
Fleggaard tilbud . Side 5.
1 ... 5 ... 12

Rul igennem denne Fleggaard tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 12 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til Fleggaard, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 12. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til Fleggaard, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

ULE CHEESECAKE med P-taæærter Orange INGREDIENSER: FREMGANGSMADE: Pisk smør og sukker indtil det er lyst og luftigt. Pisk herefter 50 g smer, stuetemperatur æ ægget i. Sigt mel og kanel og ælt indtil dejen lige samler sig 75 g sukker Kom dejen på køl i minimum 30 min. Tænd oven på 175 grader 1 lille æg alm. over- og undervarme. Rul dejen ud til en diameter på 22 cm 1 tsk. kanel og kom det i springformen. 110g mel I Prik bunden med en gaffel. Bag bunden i ca. 20 minutter 200-240 g Carletti P-tærter Orange,P-tærter Orange hakkes groft og fordeles ovenpå den afkølede koleskabskolde bund. Stil på køl mens chokoladeostemassen tilberedes Chokoladeostemasse: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Kom chokolade 3 blade husblas og smør i en skål og smelt over vandbad eller i mikrobølgeovnen Rør indtil det har en ensartet konsistens og stil til side. Pisk flødeosten blød i en anden skål. Vrid vandet fra husblassen og kom det ned i den varme kaffe. Rør nu chokolademassen med flødeosten indtil massen er ensartet. Tilsaet aæggeblommerne og den varme kaffe med husblas. Stil massen til side og pisk 200 g Carletti mørk Kæmpeplade 200 g fladeost 30 g varm kaffe (0,3 d) 40 g aeggeblommer (2 æggeblommer) æggehvider, sukker og vaniljesukker stift i en anden skål. Vend til r sidst de piskede æggehvider med chokoladeostemassen. Hæld den færdige chokoladeostemasse over bunden med de hakkede P-tærter. Stil på køl i minimum fire timer og gerne til naeste dag. 60 g æggehvider (2 æggehvider) 80 g sukkerP 1 tsk. vaniljesukker Når kagen er klar til at blive serveret, skæres den fri fra formen. Er kanten blevet lidt flosset, så varm en kniv/spartel under den ytvarme vandhane og ter den. Imens kniven er varm køres den langs kagekanten, så kanten kommer til at stå flot. Pynt: 2 dl fløde Appelsinstrimler Pisk fløde til skum og kom det i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt 12 toppe kanten rundt og pynt med P-tærter Orange. Pynt til sidst med chokoladespåner (laves ved at skrælle en mørk Kæmpeplade med en kartoffelskræller) og appelsinstrimler Springform322cm(rives med et juliennejern). OBS! P-tærter Original og Karamel kan også anvendes i opskriften. 4 15

Fleggaard tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser