Mangler jeres tilbudsavis?

fakta Tyskland tilbudsavis - 04.01.2021 - 20.04.2021 - side 1 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE *

fakta Tyskland tilbudsavis - 04.01.2021 - 20.04.2021 - side 1 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE *

1 3 4 ... 21
fakta Tyskland tilbud  - 04.01.2021 - 20.04.2021 - tilbudsprodukter - æbler, blomme, brombær, citron, jordbær, Lime, smør, chokolade, vanilje, nødder, Chardonnay, pinot noir, riesling, rødvin, vin, Zinfandel. Side 1.
1 3 4 ... 21

Rul igennem denne fakta Tyskland tilbudsavis, der er gyldig fra 04.01.2021 til 20.04.2021 for at se de seneste tilbud. På sider med 20 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til fakta Tyskland, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 20. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til fakta Tyskland, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

* Gyldig i alle fakta Tyskland butikker.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
L E D N A H E S N GRÆ 139 Harrislee, Süderlügum, Aventoft www.fakta.eu En verden af vin 129 3 flasker Not Your Grandma’s 99 3 flasker Lynx USA Flere varianter 3 x 0,75 liter Pr. flaske 59,99 Lynx Petit Sirah & Zinfandel er en generøs californisk vin med mange karakter. Lynx Petit Sirah & Zinfandel er frugtrig med skønne noter af mørke bær, krydderier, vanilje, chokolade og ristet eg. Smagen er fløjlsagtig med en god og langvarig eftersmag. Lynx Chardonnay er en fantastisk Chardonnay fra Californien. Ren og fin smag med antydninger af tropiske frugter, smør, nødder, kardemomme og æbler. Australien Flere varianter 3 x 0,75 liter Pr. flaske 49,99 Not Your Grandma’s Red er en rødvin med et blend af Grenache, Tempranillo, Shiraz og Mataro som er plukket tidligt for at bevare så meget friskhed som muligt. Den ukonventionelle druesammensætning giver en let rund rødvin, med god dybde og masser af røde bær og blommer i både næse og mund. Vinen byder på krydderier fra Tempranillo’en til at afbalancere frugten og give lette og bløde tanniner. Not Your Grandma’s Riesling er en dejlig riesling med aromaer af blomster, citron, lime og lychee, efterfølgende en intens smag af æble-, lime- og appelsinblomst på ganen. Vinen har en meget lang gane med et blødt og forfriskende syreindhold, der er perfekt afbalanceret med frugtens intensitet. Super riesling fra Eden Valley i Australien. 99 Lynx Pinot Noir har vidunderlige frugtagtige toner, skøn karakter fra egefad, bløde tanniner og en frisk syre. Det er en fremragende vin med en rund, fin og lang eftersmag. En dejlig smag med noter af jordbær, brombær, friske urter oget let krydderi. GÆLDER TIL OG MED TIRSDAG D. 20/4-2021

fakta Tyskland tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser