Elgiganten butikker og åbningstider

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om Elgiganten, inklusive Elgiganten placeringer af butikker og de mest almindelige åbningstider for Elgiganten. Her hos Dine Tilbudsaviser kan du få alle de oplysninger, du har brug for, f.eks. Butiksplaceringer og butiksåbningstider for dine yndlingsforhandlere, inklusive Elgiganten.


Tilbudsaviser Elgiganten
Tilbudsaviser Elgiganten
Tilbudsaviser Elgiganten

Om Elgiganten

Elgiganten er en markedsledende kæde af varehuse, der forhandler elektronik og hvidevarer. Elgiganten, der er en del af den norskstiftede Elkjøp Nordic-koncern, (ejet af den engelske elektronikgigant Dixons Carphone), findes også i de øvrige nordiske lande.

Siden sin start i Danmark i 1996 er kæden vokset til i dag at omfatte 38 varehuse fordelt over hele landet. Ud over Elgigantens fysiske butikker kan man handle i kædens netbutik.

I Elgigantens varehuse kan man købe elektronikprodukter såsom pc’er og tablets, spil, fjernsyn, hi-fi-udstyr, mobiler, kameraer, videoudstyr og hvidevarer såsom vaskemaskiner, tørretumblere og køleskabe.

Elektronikmastodontens målsætning er at gøre de bedste produkter, løsninger og tjenester tilgængelige for alle, og Elgiganten bryster sig af at være effektiv, velassorteret og billig uden at gå på kompromis med sin service.

Hvis man er på udkig efter elektronik eller hvidevarer, bør man tjekke kædens hjemmeside, https://www.elgiganten.dk.

Derfor kan folk lide at handle i Elgiganten

  • Bekvemt at købe elektronik: Der er aldrig langt til et af Elgigantens varehuse, hvor det er nemt at købe ind, fordi elektronik og hvidevarer sælges samme sted. Hvad enten man leder efter et kamera, en pc eller en emhætte, har Elgiganten det nok, for kæden udbyder et hav af elektronikprodukter og hvidevarer inden for alle kategorier.
  • Priserne er konkurrencedygtige: Elgiganten har ofte nogle af markedets laveste priser på kendte elektronikmærkevarer.
  • Rentefri afdragsbetaling: Det er muligt at dele betalingen op i flere afdrag over enten 6, 12 eller 24 måneder. Dette er rentefrit, men der betales et oprettelsesgebyr.
  • Tillægstjenester: Elgiganten tilbyder, at man kan tilkøbe forskellige tjenester. Disse inkluderer montering og installation af produkter og mulighed for at tilkøbe ekstra forsikring.
  • Tilbud: Leder man efter elektronik, bør man tjekke Elgigantens online tilbudsavis næste uge. Her findes nogle af de bedste tilbud på elektronik, og der er også regelmæssigt udsalg.

Placering og åbningstider

Foruden København, Aarhus og Odense har Elgiganten varehuse i alle større danske byer, bl.a. Aalborg, Esbjerg, Glostrup, Hjørring, Kolding, Roskilde og Slagelse. De fleste af varehusene er åbne kl. 10-20 på hverdage og enten kl. 10-17 eller kl. 10-20 i weekender. Man kan tjekke beliggenhed og åbningstider for den nærmeste butik her.