BESTIL PÅ DGFS .DK
HOTEL OG RESTAURANT
Oksetatar
med revet ost, sprøde kartofler og
emulsion af sennep og chili
INGREDIENSER – 4 PERSONER:
SÅDAN GØR DU:
400g mager fars af højreb
Bland mayonnaise med dijonsennep, æblecider-
Revet ost
eddike, paprika, salt og peber.
1 bagekartoffel
Skræl og skær kartoflen i små stave og skyl grundigt i
1 dl mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1/2 tsk stærkt paprikapulver
1 bakke karse
1 spsk æblecidereddike
Salt & peber
koldt vand. Tør godt og frituresteg ved 150 graders
varme i olie til gyldenbrune og sprøde. Salt kartoflerne
direkte efter friturestegningen.
Anret 100g friskhakket højrebsfars midt på hver
tallerken, krydr med salt og peber.
Anret derefter med emulsionen, friturestegte kartofter
og rigeligt med revet ost. Pynt af med karsen.
4