Dagrofa tilbudsavis - 1.5.2022 - 31.5.2022 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE - side 11

thumbnail - Dagrofa tilbud  - 1.5.2022 - 31.5.2022 - tilbudsprodukter - øl, sukker. Side 11.
11 / 64

Produkter i denne tilbudsavis

 
BESTIL PÅ DGFS .DK HOTEL OG RESTAURANT Opskift på solbærtop Kransekagemasse 1000 g ODENSE Kranse XX 300 g Sukker 30 g Citronpasta 130 g Past. Æggehvider Kranse XX og sukker køres sammen. Citronpasta tilsættes. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Kransekagemassen sprøjtes, som en rund bund, på let fedtede miniplader, 12 kager pr. plade, og bages ved 210 grader i ca. 12 min. Creme 500 g ODENSE Creme Delight 100 g Solbærpuré Pisk Creme Delight op til højeste volumen og tilsæt solbærpuré. Sprøjt med en glat rund tyl, cremen op på kransekagebundene. Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren. Pynt 400 g ODENSE Overtræk hvid Frysetørret Solbærpulver ODENSE Sølvstøv Smelt overtræk og dyp hele pladen, med kagerne på, ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så overtrækket fordeler sig jævnt over kagerne. Pynt straks med en blanding af frysetørret solbærpulver og ODENSE Sølvstøv. Brug en lille the-sigte til at drysse med. 11

Andre tilbudsavis Dagrofa

Seneste tilbudsaviser