Änglamark økologiske appelsiner
Spanien, kl. I. 1,5 kg. Kg-pris 16,67.
1 net
25,-
Gulerodsmarmelade med appelsin
1,5 KG
Ingredienser
600 g Gulerødder
2 stk. Usprøjtede
appelsiner skåret
i tynde skiver og
delt i små stykker
Fremgangsmåde
1. Læg revet gulerod,
appelsinskiver og sukker lagvis i
en gryde, tilsæt appelsinsaft og
vand, og rør alle ingredienserne
godt sammen.
Saft fra yderligere 2
usprøjtede appelsiner
2. Kog ingredienserne ved svag
varme i 20-30 minutter.
600 g Rørsukker
1 dl. Vand
3. Når marmeladen har den
rette konsistens, hældes den
på skoldede glas skyllet med
Atamon eller spiritus. Glassene
lukkes til med det samme.
Vi har både det
sprøde og det søde
1 KG
Änglamark
økologiske
danske
gulerødder
Danmark, kl. I.
1 kg. Kg-pris 9,00.
4
Røde kernefri
druer
Udenlandske,
kl. I. 500 g.
Kg-pris 40,00.
1 pose
1 bakke
9,-
20,-