Coop.dk Shopping information

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om Coop.dk Shopping.


Tilbudsaviser Coop.dk Shopping
Tilbudsaviser Coop.dk Shopping
Tilbudsaviser Coop.dk Shopping

Om Coolshop

Jacob Risgaard og Mark Nielsen er begge, hvad man kan kalde ejer af brands under Coolshop-paraplyen. Risgaard skabte blandt andet Coolshop på baggrund af en forundring over, hvorfor computerspil var så dyre, og at der burde eksistere en mulighed for at sælge dem billigere.

Derfor skabte Risgaard Coolshop tilbage i 2003, og det er siden hen blevet til en enorm online forretning med meget mere end computerspil. På www.coolshop.dk kan du købe spil, konsoller, legetøj, skønhedsprodukter, elektronik, rejseudstyr, værktøj, gadgets og meget mere.

Shoppen har indtil nu solgt til mere end 1.600.000 kunder, og de har også åbnet butikker i udlandet i lande som for eksempel Norge, Sverige, Finland og Storbritannien. Det hele foregår primært online, men det fungerer også glimrende takket været blandt andet mulighed for fri fragt samt prisgaranti.

Det skal dog nævnes, at der eksisterer en række afdelinger af Coolshop spredt ud over Danmark i form af f.eks. KiDS Coolshop, som er en cool legetøjskæder med legetøjsbutikker i Aalborg, Horsens, Køge, Odense og Silkeborg. Du kan finde information som for eksempel adresse, åbningstider og telefonnummer på Coolshops hjemmeside.

Derfor er Coolshop populær

  • Topkarakter på Trustpilot: Nu til dags bliver købere ofte motiveret af, hvad allerede eksisterende kunder mener. Coolshop er blevet vurderet i mere end 100.000 anmeldelser på Trustpilot. Langt over halvdelen af anmeldelserne er til topkarakter, og det siger en del om Coolshops popularitet.
  • Spektakulært loyalitetsprogram: Der er fokus på at forkæle loyale kunder på Coolshop, hvor kunder kan optjene rabatpoint på hver forsendelse. De point kan senere hen benyttes til en procentvis besparelse alt afhængigt af, hvor mange point, der er tale om.
  • Alt på et sted: Det bedste ved Coolshop er, at der er at tale om produkter til alt mellem himmel og jord, hvilket giver kunderne mulighed for at købe alt på et sted.

Afdelinger og åbningstider

Coolshop er som sagt primært en butik, der findes på internettet, men der er også legetøjsbutikker spredt ud over dk. Hvis du har spørgsmål, kan du nemt komme i kontakt med Coolshop ved venligst at gå videre til deres hjemmeside her og klik på ”Kundeservice” i menuen øverst på siden. Kundeservice sidder klar ved chatten fra kontoret i Nørresundby mandag til torsdag mellem 9.00 og 17.00 samt fredag mellem 9.00 og 16.00.