Bordplade Bauhaus tilbud og udsalg

Se denne uges tilbud fra Bauhausbordplade med kampagner, der varer fra -. Få de allerførste Bauhaus bordplade tilbudsaviser og tilbud her, og spar penge.

 
Nuværende tilbudsaviser
 

Hvis du er virkelig seriøs med at spare på indkøb og ønsker at spare så meget som muligt, skal du nøje følge alle de seneste tilbudsaviser på vores websted. Vi har Bauhaus bordplade tilbud regelmæssigt og har det nyeste ugentlige tilbudsaviser med Bauhaus bordplade tilbud, så snart de er ude.

Det behøver ikke kun være Bauhaus bordplade tilbud, du kan søge efter tilbud på bordplade fra andre forhandlere, som Harald Nyborg, Daells Bolighus, eller du kan tjekke vidunderlige kampagner, rabatter og salg af varer, som andre kunder søger på vores hjemmeside. Blandt de mest populære tilbud i disse dage er rabatter på følgende varer: Bor og elektriske skruetrækkere, Biosa, Biosym, berberiand, Berocca, Berthelsen, Bertolli, betonfliser, butternut squash, Byggeværktøjer. Ved Dine Tilbudsaviser offentliggør vi tusinder af nye specialtilbud hver dag, og hvis du vil have de bedste tilbud, skal du fortsætte med at besøge os!

Lignende produkter


Om BAUHAUS

BAUHAUS er en byggemarkedskæde, der kom til det danske marked i 1988. Kæden, der oprindelig blev grundlagt i Tyskland for knap seks årtier siden, er til stede i en række europæiske lande.

I Danmark finder man BAUHAUS’ byggemarkeder 17 forskellige steder i landet. Heraf ligger ni i Jylland (Aalborg, Esbjerg, Herning, Hjørring, Kolding, Randers, Tilst, Vejle og Viby), syv på Sjælland (Glostrup, Hillerød, Holbæk, Ishøj, Næstved, Roskilde og Valby) og ét på Fyn (Odense).

BAUHAUS er kendt for sit store udbud af varer. I det typiske byggemarked kan man således vælge mellem mere end 120.000 varenumre. I kædens varehuse finder man de varer, man normalt må besøge flere specialbutikker for at få fat i, samlet på ét sted. Det gælder alt fra planter til havemøbler, grilludstyr, lamper, værktøj, isenkram, vvs, maling og tilbehør til bilen eller båden.

Ud over de fysiske butikker kan man købe ind i BAUHAUS fra deres hjemmeside på https://www.bauhaus.dk. Er man på udkig efter tilbud, finder man desuden samme sted byggemarkedets katalog online og den digitale udgave af BAUHAUS’ trykte avis.

I en undersøgelse fra 2018 havde BAUHAUS det bedste samlede image blandt byggemarkeder i Danmark.

Bordplade - forhandlere

Mest populære tilbudsaviser

Produkter

Forhandlere