Boozt information

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om Boozt.


Om Boozt

Boozt er en populær online shop, som startede op i Sverige i 2007. Siden da har den online butik åbnet op i Danmark, Norge, Finland, Holland og mange andre lande, og det er nemt at se hvorfor.

Der er tale om en spektakulær online butik på www.boozt.com/dk, som har tøj, sko og tilbehør til mænd, børn og kvinder. Der er masser af populære brands at vælge imellem, og deriblandt finder du blandt andet ganni, dam, Bruuns Bazaar, Calvin Klein og mange andre mærker.

Den online shop har konkurrencedygtige priser, gratis levering på ordrer over 499 kr., og derudover er der altid mulighed for gratis returnering. Ikke nok med det, er der også ofte lækre tilbud, der findes i outlet, og som er svære at holde fingrene fra.

Hvorfor shoppe på Boozt?

Afdelinger og åbningstider

Der er tale om en online shop, og dermed er der ingen fysiske afdelinger, men det er der nødvendigvis ikke behov for. Du kan som sagt benytte den gratis fragt på bestillinger over 449 DKK, og der er altid gratis returnering.

I dk kan du kontakte kundeservice, hvis du har eventuelle spørgsmål. Det kan være, at du har spørgsmål til den fri fragt, hvordan du kan sende varen retur. Du finder svar på de fleste ofte stillede spørgsmål under FAQs, når du besøger siden her. Du kan også kontakte supporten via e-mail eller ved at ringe mandag til fredag i tidsrummet 8.00 til 22.00.

Produkter

Mest populære tilbudsaviser