Biltema butikker og åbningstider

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om Biltema, inklusive Biltema placeringer af butikker og de mest almindelige åbningstider for Biltema. Her hos Dine Tilbudsaviser kan du få alle de oplysninger, du har brug for, f.eks. Butiksplaceringer og butiksåbningstider for dine yndlingsforhandlere, inklusive Biltema.


Tilbudsaviser Biltema
Tilbudsaviser Biltema
Tilbudsaviser Biltema

Om Biltema

Varer af god kvalitet til en god pris. Så let kan det siges, og det var grundtanken bag det svenske firma, der startede i 1963, og som siden har bredt sig til hele Norden. Firmaet, der oprindelig kun solgte reservedele og tilbehør til biler, tilbyder i dag produkter inden for otte forskellige kategorier: bil/motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor/teknik, byggeri, bilpleje og værktøj.

Biltema har i alt 142 byggemarkeder i hele Norden. Selv om de fleste ligger i Sverige, er der siden åbningen af den første Biltema i 2002 allerede åbnet 11 varehuse i Danmark – og yderligere to åbner inden længe. Ambitionen er at fordoble det nuværende antal af varehuse i løbet af de næste seks år.

At Biltema er blevet så stor en succes, skyldes den svenske grundlæggers vision om at skære de normale mellemled mellem fabrikken og forbrugeren væk og derved sælge varerne langt billigere, end det ellers ville være muligt. Samtidig ønsker Biltema, at kvaliteten af varerne skal være i orden og har i dag en reklamationsprocent på bare 0,6 %. På nogle af varerne tilbyder Biltema desuden ti års garanti.

Kvaliteten er ikke det eneste, Biltema nægter at gå på kompromis med. Firmaets leverandører i andre lande er underlagt strenge krav om at efterleve sociale rettigheder og sikkerhedsregler, ligesom børnearbejde og bestikkelse under ingen omstændigheder tillades.

Biltema udgiver to gange om året et katalog til alle danske husstande. Kataloget udgives i hele Norden i et samlet årligt oplag på 14 millioner eksemplarer. På Biltemas hjemmeside https://www.biltema.dk kan man både bestille det fysiske katalog og downloade den digitale udgave. Den seneste udgave af kataloget var på næsten 700 sider!

Derfor kan folk lide at handle i Biltema

  • Kvaliteten er god: En af grundstenene i Biltemas filosofi er, at kvaliteten skal være i orden. Derfor kvalitetstester Biltema alle produkter, inden de bliver forhandlet.
  • Prisen er lav: Biltema har skåret mellemleddene fra. Derfor ved man, at prisen er i orden, når man handler.
  • Udbuddet er stort: Blandt de mere end 19.000 produkter i Biltemas varehuse finder man både bilbelysning og bremseværktøj, bådbeslag og våddragter, træningssko og ketsjere, mandolinjern, gulvmopper, computermus, fliseskærere, vaterpas og meget mere.
  • Man handler etisk: Når man handler i Biltema, er man med til at sikre børns rettigheder i producentlandene. Biltemas uanmeldte kontrolbesøg hos producenterne er desuden med til at sørge for, at producenterne holdes til ansvar for efterlevelse af krav til sikkerhed og sociale rettigheder.
  • Der er gode tilbud: I den enorme tilbudsavis fra Biltema kan man i ro og mag finde de gode tilbud hjemmefra, inden man besøger det nærmeste varehus.

Placering og åbningstider

Fra mandag til fredag holder Biltemas varehuse åbent fra kl. 8 til 20. Lørdag og søndag er åbningstiden kl. 9-18. I Biltema-varehuse med en café har cafeerne åbent kl. 8-19.30 på hverdage og 9-18 i weekender. Biltema findes i Esbjerg, Fredericia, Glostrup, Holbæk, Horsens, Næstved, Odense, Randers, Rødekro, Slagelse og Aalborg. Snart åbner kæden desuden nye varehuse i Roskilde og Hjørring. Man kan finde det nærmeste varehus her.