Ti
lb
ud
de
ne g
æ lder
fra d. 14/5 t il o
gm
e
.
dd
90533203002
Entrecotes af striploin
700 g.
Pr. kg 170,-
Pr. stk.
119.Ossobocu
1 kg Krondyr OssoBuco
olie
2 gulerødder
2 skiver selleri
2 fed hvidløg
15 g Tomatpure
tørret rosmarin
peberkorn, salt
maizena
Tern af krondyr,
hakkekød eller
Ossobuco
600-1000 g. Pr. kg max. 165.-
Frit valg
99.10259873
600 g.
1000 g.
1000 g.
Kartoffel/sellerimos
Store kartofler
0,50 sellerirod
2 fed hvidløg
creme fraiche 38%
olivenolie
hakket persille,
purløg og karse –
og evt. finthakket
skalotteløg
Tilberedning
1: Ossobuco’erne brunes godt i varm olie på begge
sider. Skær senen et par steder i kanten, så kødet
ikke bukker opad ved mødet med varmen. 2: Derefter
brunes urterne samt tomatpure i samme gryde. Læg
skankene tilbage i gryden, tilsæt ½ gennemskåret
hvidløg, peberkorn og rosmarin. 3: Kom vand eller
vildtfond på til det lige dækker. Lad det simre i ca. 1½
times tid under låg, til det er mørt. Mærk stykkerne
efter. 4: Tag kødet op og lad fonden reducere til en
1/3 til saucen. 5: Sigt fonden og træk den af med lidt
maizena rørt ud i vand. Smag saucen til med salt og
peber. Pisk en god klat smør i til sidst. 6: Læg kødet
tilbage i saucen. Kartoffel/sellerimos. 7: De store
kartofler og selleri skæres i store stykker og koges
møre med hvidløgsfeddene. 8: Vandet hældes fra, og
det dampes godt af. Moses med olivenolie og creme
fraiche 38%. Pas på at den ikke bliver for tynd.
9: Tilsæt til sidst hakket persille, purløg, karse og evt.
finthakket skalotteløg samt salt og hvid møllepeber.
Når du handler i Bilka, går en del af overskuddet via Salling fondene til almennyttige formål
SIDE 45
/5
25