Bilka tilbudsavis - 14.5.2022 - 25.5.2022 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE - side 79 *

thumbnail - Bilka tilbud  - 14.5.2022 - 25.5.2022 - tilbudsprodukter - gulerod, hvidløg, purløg, selleri, skalotteløg, entrecôte, smør, Crème Fraîche, tomatpure, olie, gryde. Side 79.
79 / 94

* Gyldig i alle Bilka butikker.

Produkter i denne tilbudsavis

 
Ti lb ud de ne g æ lder fra d. 14/5 t il o gm e . dd 90533203002 Entrecotes af striploin 700 g. Pr. kg 170,- Pr. stk. 119.Ossobocu 1 kg Krondyr OssoBuco olie 2 gulerødder 2 skiver selleri 2 fed hvidløg 15 g Tomatpure tørret rosmarin peberkorn, salt maizena Tern af krondyr, hakkekød eller Ossobuco 600-1000 g. Pr. kg max. 165.- Frit valg 99.10259873 600 g. 1000 g. 1000 g. Kartoffel/sellerimos Store kartofler 0,50 sellerirod 2 fed hvidløg creme fraiche 38% olivenolie hakket persille, purløg og karse – og evt. finthakket skalotteløg Tilberedning 1: Ossobuco’erne brunes godt i varm olie på begge sider. Skær senen et par steder i kanten, så kødet ikke bukker opad ved mødet med varmen. 2: Derefter brunes urterne samt tomatpure i samme gryde. Læg skankene tilbage i gryden, tilsæt ½ gennemskåret hvidløg, peberkorn og rosmarin. 3: Kom vand eller vildtfond på til det lige dækker. Lad det simre i ca. 1½ times tid under låg, til det er mørt. Mærk stykkerne efter. 4: Tag kødet op og lad fonden reducere til en 1/3 til saucen. 5: Sigt fonden og træk den af med lidt maizena rørt ud i vand. Smag saucen til med salt og peber. Pisk en god klat smør i til sidst. 6: Læg kødet tilbage i saucen. Kartoffel/sellerimos. 7: De store kartofler og selleri skæres i store stykker og koges møre med hvidløgsfeddene. 8: Vandet hældes fra, og det dampes godt af. Moses med olivenolie og creme fraiche 38%. Pas på at den ikke bliver for tynd. 9: Tilsæt til sidst hakket persille, purløg, karse og evt. finthakket skalotteløg samt salt og hvid møllepeber. Når du handler i Bilka, går en del af overskuddet via Salling fondene til almennyttige formål SIDE 45 /5 25

Andre tilbudsavis Bilka

Seneste tilbudsaviser