Bilka butikker og åbningstider

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om Bilka, inklusive Bilka placeringer af butikker og de mest almindelige åbningstider for Bilka. Her hos Dine Tilbudsaviser kan du få alle de oplysninger, du har brug for, f.eks. Butiksplaceringer og butiksåbningstider for dine yndlingsforhandlere, inklusive Bilka.


Tilbudsaviser Bilka
Tilbudsaviser Bilka
Tilbudsaviser Bilka

Om Bilka

Bilka er en kæde af danske lavprismarkeder ejet af koncernen Salling Group, som også har Netto, Føtex, Salling og Fætter BR. Den første Bilka blev grundlagt i Tilst (Aarhus) i 1970 som det største hypermarked i Danmark. Kæden, som nu har 18 lavprisvarehuse rundtom i landet, bryster sig stadig af titlen som Danmarks eneste hypermarked. Navnet Bilka er inspireret af det tyske ”billiges Kaufhaus” (”billigt varehus”), og som navnet antyder, er en del af kædens grundtanke at tilbyde kunderne varer til lave priser. Derudover er det Bilkas erklærede ambition at levere god service og kompetente medarbejdere.

Bilka er så kendt, at reklame næsten er unødvendig. Særligt er ét af kædens slogans, ”Hvem ka’? Bilka!”, kendt af næsten alle. De enorme varehuse er ikke bare perfekte for kunder, der ønsker almindelige dagligvarer, men også for dem, der ønsker alt fra strikkepinde til blækpatroner. I Bilka finder man nemlig både bager, slagter, grøntafdeling, tekstilafdeling, elektronikafdeling, hvidevarer, boligudstyr og havevarer med mere under samme tag. Kunder, der foretrækker at handle hjemmefra, kan desuden bestille varer fra varehusets hjemmeside https://www.bilka.dk, hvor man også med fordel kan udforske varekædens ugeavis-tilbud i Bilkas tilbudsavis.

Derfor kan folk lide at handle i Bilka

  • Det er bekvemt: Bilka kombinerer et hav af butikker under samme tag. Her kan man købe nybagt brød, friske grøntsager, god vin, nyt tøj, billig elektronik og meget mere. Det meste, man leder efter, findes her. Nyt komfur? Kompostkværn? Badekar? Bilka har det.
  • Det er billigt: Det ligger i navnet, at det skal være billigt, og i Bilka kan den bevidste forbruger spare mange penge.
  • Der er gode tilbud: Det kan betale sig at holde øje med varehusets katalog, hvor der løbende er gode tilbud.
  • Personalet kan deres kram: Bageren kender sine brød og slagteren sit kød. De ansatte er specialister på deres område og kan hjælpe kunderne.
  • Kunderne forkæles: Ud over de lave priser tilbyder Bilka sine kunder et hav af ekstra tjenester. Kunder tilbydes f.eks. gratis parkering, 30 dages bytteret og gratis lån af trailere. Om søndagen får børn under 12 år desuden gratis ulveposer af ulven Billie.

Placering og åbningstider

Bilka har i alt 18 varehuse i Esbjerg, Herning, Hillerød, Holstebro, Horsens, Hundige, Ishøj, Kolding, København (i Field’s på Amager), Næstved, Odense, Randers, Skalborg (Aalborg), Slagelse, Sønderborg, Tilst (Aarhus), Vejle og Viborg. Desuden ligger der i Hjørring en A-Z-Bilka (hvor der ikke forhandles madvarer). Samtlige 18 varehuse har åbent kl. 06-00 alle ugens dage, mens A-Z Hjørring har åbent kl. 9-20 mandag-fredag og 9-18 lørdag-søndag. Bageren lukker typisk kl. 21, og der gælder også anderledes lukketider for f.eks. quick-food og havecentret. Det anbefales på forhånd at tjekke de seneste opdaterede oplysninger for den Bilka, man besøger, på Bilkas hjemmeside https://www.bilka.dk.