Bauhaus butikker og åbningstider

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om Bauhaus, inklusive Bauhaus placeringer af butikker og de mest almindelige åbningstider for Bauhaus. Her hos Dine Tilbudsaviser kan du få alle de oplysninger, du har brug for, f.eks. Butiksplaceringer og butiksåbningstider for dine yndlingsforhandlere, inklusive Bauhaus.


Tilbudsaviser Bauhaus
Tilbudsaviser Bauhaus
Tilbudsaviser Bauhaus

Om BAUHAUS

BAUHAUS er en byggemarkedskæde, der kom til det danske marked i 1988. Kæden, der oprindelig blev grundlagt i Tyskland for knap seks årtier siden, er til stede i en række europæiske lande.

I Danmark finder man BAUHAUS’ byggemarkeder 17 forskellige steder i landet. Heraf ligger ni i Jylland (Aalborg, Esbjerg, Herning, Hjørring, Kolding, Randers, Tilst, Vejle og Viby), syv på Sjælland (Glostrup, Hillerød, Holbæk, Ishøj, Næstved, Roskilde og Valby) og ét på Fyn (Odense).

BAUHAUS er kendt for sit store udbud af varer. I det typiske byggemarked kan man således vælge mellem mere end 120.000 varenumre. I kædens varehuse finder man de varer, man normalt må besøge flere specialbutikker for at få fat i, samlet på ét sted. Det gælder alt fra planter til havemøbler, grilludstyr, lamper, værktøj, isenkram, vvs, maling og tilbehør til bilen eller båden.

Ud over de fysiske butikker kan man købe ind i BAUHAUS fra deres hjemmeside på https://www.bauhaus.dk. Er man på udkig efter tilbud, finder man desuden samme sted byggemarkedets katalog online og den digitale udgave af BAUHAUS’ trykte avis.

I en undersøgelse fra 2018 havde BAUHAUS det bedste samlede image blandt byggemarkeder i Danmark.

Derfor kan folk lide at handle i BAUHAUS

  • Alt er samlet på ét sted: BAUHAUS er bygget på ideen om, at håndværkeren og gør-det-selv-manden skal kunne købe alt i samme forretning. Har man brug for en petroleumsovn, en boremaskine eller et badeforhæng, fås det alt sammen her.
  • Lave priser: BAUHAUS har nogle af markedets laveste priser, og i kædens byggemarkeder har den prisbevidste forbruger mulighed for at gøre en god handel. Desuden kan man gå på tilbudsjagt i BAUHAUS’ tilbudsavis.
  • Enormt vareudbud: Det er bekvemt at handle i BAUHAUS, fordi man her finder de ting, man har svært ved at få i mindre butikker. Kædens erklærede ambition er at have branchens største udvalg.
  • Kyndigt personale: De ansatte i BAUHAUS’ byggemarkeder er hver især kyndige inden for deres felt og kan tilbyde kunderne kompetent vejledning.
  • Løbende tilbud: På BAUHAUS’ hjemmeside er der gode tilbud at finde enten blandt ugens avisvarer eller i restsalget.

Placering og åbningstider

BAUHAUS’ varehuse holder åbent alle ugens dage. Fra mandag til fredag er åbningstiderne kl. 8.00-20.00, og lørdag og søndag er byggemarkederne åbne kl. 8.00-18.00. Flere af byggemarkederne har en drive-in-afdeling. Målt på areal ligger den største BAUHAUS i Aalborg. For at finde den nærmeste BAUHAUS anbefales det, at man tjekker på kædens hjemmeside, https://www.bauhaus.dk.